Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz s4tch #6997 üzenetére

    köszi, majd nekifutok egyszer. hangszórók hangerejét hogyan szokták állítgatni? Nekem Szakáll -1db-t állított be a jobboldalnak, de pl. egész szépet ugrott hátrafele a színpad attól, hogy a jobb magason még csökkentettem -1db-t.
    Teszt CD-m van dögivel, G.Zs. ellátott, meg egy kisebb azrenálnyit szedtem le mostanság (pl. Chesky recordos teszt CD-k baromi jópofák).

    Hmm ha már itt tartunk egy kérdés: betettem egy olyan tesztet, ahol a színpad magasságát tesztelték: a padlóról indulva kezdtek valami rumbatök-szerű hangszerrel játszani, és szép lassan haladtak felfelé vele. amikor elérte a mikrofon magasságát, szólt a narrátor és ment tovább a plafon felé. amit hallottam: a mikrofon magasságáig nagyon szépen lehetett követni a magasságváltozást, bár az egész a magashangszórók síkjában indult, és a plafonig ért, viszont a mikrofon magasságától felfele eső résznél már azt hallottam, hogy a hang elindul visszafele (lefele). hiába szenvedtem vele, ennél csak rosszabb lett. Ez az autók sajátossága, vagy valamit nagyon rosszul állítok be?

    amúgy mp3-at még csak a kocsi közelébe sem vittem amióta megvan a rendszer :)

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák