Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszab

    aktív tag

    válasz MunezXBK #66095 üzenetére

    Ha már szigetelés... Suzuki SX4-gyel van bármilyen tapasztalat? Csak mert amióta beszerelése került előre a Gladen Alpha és Pioneer MVH-180 páros, rezonál a kárpit, de még az ablak is. Olyan, mintha az elektromos ablakemelő visszaengedné picit.

    Szóval tudtok megbízható szakembert(/helyet), aki(/ahol) eme problémát megoldja(ák)? Aztán attól függően, hogy eme hadművelet mennyibe kerül, nyáron vagy ősszel szeretnék egy négy csatornás erőlködőt és egy (fizikailag) kis méretű sub-ot is a csomagtartóba. Meg ugye egy új akksit, mert a jelenlegi 44Ah-s nem biztos, hogy elég. Illetve új kábelek az erősítő és a Gladen közé, mert jelenleg a gyári van a fej és a hangszórók között... (Ha lúd, legyen kövér, és a Gladen szettet is az erőlködőre köttetném.) De ez ügyben majd érdeklődöm, amint aktuális lesz (milyen erősítőt + mélyet érdemes SX4-be).

    Ömmm. A szigetelésre kb mennyivel számoljak saccperkábé? 20-25k?(Anyagköltség + munkadíj). Nem, sem affinitásom, sem időm sk megcsinálni. A végén több kárt okoznék, mint javulást... :D Ha magamnak csinálnám, kezdhetném azzal, hogy veszek két garnitúra patentet (vagy mia neve), amivel rögzítve van a kárpit. :(

Új hozzászólás Aktív témák