Új hozzászólás Aktív témák

  • Bazsee71

    őstag

    Urak!

    Volt már valakinek dolga Mk6 Ford Fiestával?

    Egy éve csiszolgatom benne a hifit, de nem akar összeállni. Ami most benne van: Kenwood BT60 fej, Pioneer TS-E170Ci szett, Steg AQ 75.4 erősítő, Audio System X-Ion 10" mély zárt ládában. Újrakábelezve, egyedül az ajtón átvezető csatlakozónál nem fúrtam lyukat neki. Ajtók kibituzva, szigetelve. Egyszerűen nincs dinamika a rendszerben, teljességgel hiányzik a mélyközép tartomány. Az előző tulajnál szólt egyszer jól, egy régi Alpine fejjel, pedig akkor még bituzva sem volt az ajtó. Azóta is rejtély, hogy akkor mitől domborított.

    Próbáltam mindent, vágási frekiket tologattam, fázisokat variáltam. Próbaként már másik fejet is raktam be, illetve erősítőt is cseréltem, semmi. Egyszerűen már teljesen elkeserít, nem tudom mivel próbálkozzak.

    Előző fejegységemet (Kenwood KMM-120Y) megkapta édesapám, hozzá egy Gladen M-Line szettet és egy Steg QM 45.4-et. Ez egy Octaviába került be (az is kábelezve, bituzva), és majd szét szedi az autót, iszonyat dinamika van benne, és elég mélyre lemegy, konkrétan nem hiányzik a szub az autóból. Na most én fele ilyen minőségnek örülnék a komolyabb komponensekkel, de még csak a közelébe sem érek. Ha letenném egy asztalra a Pio mélyközepet, szerintem akkor több mélyet tolna. Egyébként volt ez is az Octaviában, ott mondhatni veszélyesen jól szerepelt.

    Van esetleg bárkinek bármi tippje, amit még érdemes lenne megnéznem, kipróbálnom?

Új hozzászólás Aktív témák