Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osynho

    addikt

    Pár nap használat után írnék pár dolgot a JVC X50BT-ről. Szolgáltatások, tudás tekintetében nagyon tetszik. Gond nélkül kezel HDD-t (bár eddig csak egy 20gb-osat próbáltam). A keresés okosan van kitalálva, elég jól lehet navigálni, pedig féltem, hogy nem lesz ilyen egyszerű, mert a kijelző nem valami nagy felbontású. A menü egyértelmű, gyorsan beletanultam, mondjuk azt nem értem, hogy miért a "Demo" az első opció a belépés után, mikor azt kb soha se használom. Az "Audio" menüpont meg a legvégén van. Ha esetleg lehet ezen változtatni, azt osszátok meg velem! :) Vagy jó lenne egy kedvencek menü. A kihangosítás része is egész használható, szóval ezekkel a dolgokkal elégedett vagyok. A gombok is elég jók, működik a HPF is (felmerült korábban, hogy nem tudja).

    A hangja viszont nem tetszik. :( Egy öreg Pioneer Deh-5500mp -t váltott és reméltem, hogy legalább azt a szintet tudni fogja, de sajnos nem. Ezek szerint az egy elég jó hangú fej volt, amit eddig nem is tudtam. :) Az is igaz, hogy az egy magasabb kategóriás cucc volt, de reméltem, hogy valami hasonlót tud egy mai belépő szintű fej. Sajnos nem. Tompább a hangja, összemos részeket, nincs olyan térérzet, színpadkép, mint a Pioval. Pont az hiányzik, ami miatt nem csak egy jól szóló cucc lenne, hanem zenélne. Most kb olyan, mint egy jobb gyári hifi, csak hangosabb tud lenni. És nem is high end a hifi többi komponense, mégis hallani a különbséget. :U

    Na, mindegy, összességében elégedett vagyok a JVC-vel, mert sokkal kényelmesebben tudok lejátszani sokkal több zenét, nem kell cd-vel szórakozni és lett egy kihangosítóm is, mindezt 24,5ezerért, ami elég jó üzlet, szerintem. A következő lépés egy felső kategóriás használt fej lesz, az biztos, ha lesz annyi pénzem. :) Alap rendszerekbe viszont erősen ajánlott szerintem az X50bt.

Új hozzászólás Aktív témák