Új hozzászólás Aktív témák

  • MasterMark

    titán

    válasz rasotamas #48318 üzenetére

    Bőrtisztító
    Az ABSORB bőrtisztító eltávolítja a foltokat, tisztítja és hosszú ideig táplálja a bőrbútort. A kezeléstől a bőr kissé sötétebb lesz, ezért használat előtt mindig végezz egy próbát, egy kevésbé látható, kisebb felületen.

    Így használd (1)
    Önts egy kevés tisztítót egy szivacsra és nyomkodd át a szivacsot, hogy a tisztítófolyadék jól felhabosodjon. Kezeld a foltot figyelmesen, a szélétől a közepe felé haladva. Ne dörzsöld. A bőrtisztítót csak a szivacson, hab formájában használd! A felesleges habot töröld le és hagyd a bőrt megszáradni. A bőr kifényesítésével és ha szükséges, szárazra törlésével fejezd be a munkát. A szappanos foltok puha, nedves ruhával eltávolíthatók. Makacs foltok esetében ismételd meg a folyamatot.

    Bőrápoló krém
    Az ABSORB bőrápoló krém a bőrt puhán és ruganyosan tartja, valamint megóvja azt a kiszáradástól. A festett bőrbútorokon évente egy vagy két alkalommal használd. Ne használd szarvasbőr vagy hasított bőr bútorokhoz.

    Így használd (2)
    Rázd fel az üveget. Használj egy tiszta, puha ruhát, amivel felvihetsz egy vékony filmréteget a bőrre. Finom, körkörös mozdulatokkal “masszírozd” a bőrbe a krémet. Hagyd száradni kb. másfél órán át. Tiszta ruhával fényesítsd át a felületet. Ismételd meg a kezelést a karfákon, az erős napfénynek kitett felületeken, stb.

    [ Szerkesztve ]

    Switch Tax

Új hozzászólás Aktív témák