Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Formaster #33408 üzenetére

    Pár hónapja írtam hogy egyik ismerős rábaszott mert a szélvédője tele volt vízkőfoltokkal. Aztán kevertem be vödörbe CG Citrus Wash and Gloss sampont, átmentem vele a szélvédőn, lecsapattam, és gyönyörűen lehozott minden egyes vízkőfoltot a kocsiról. Szóval valószínű hogy akkor marad rajta vízkőfolt ahogy mondod, viszont ez a sampon nagyon leminimalizálja. Mert ugyanazon körülmények (hőfok) között mostam le ismerősnek ahogy ő csinálta. És az én samponommal semmi sem maradt rajta vissza.
    Nyilván a víztől marad vízkő mindenhol, de akkor ezek szerint lehetséges hogy egyes samponok gátolják ezt kisebb nagyobb mennyiségben.

    (#33409) d4d

    Igazából én annyira nem megyek bele ebbe a témába, nekem bőven megfelel a sima ioncserélt víz a szélvédő koncentrátum hígításához, illetve az autóápolási szerek hígításához is. JP Autosat szoktam venni, 300-350/5l környékén ha jól emlékszem, ez így nekem teljesen megfelelő.

    (#33410) BMW001

    Szép lett! Amúgy a Citrus Pre Wash-t APC-ként is lehet használni nyugodtan. Volt akinek tornadorba adtam, és nagyon jó illat volt utána a kocsiba. :K

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák