Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubwart
aktív tag
Hát Nemrégen vagyok kint, hogy pontos legyek egy hónapja. De a helyi magyarok annyira segítőkészek, hogy télleg, egy szavam nem lehet, mindenki kedves és aranyos, szereztek nekem lakhelyet, ahol tudok lenni, meg mindent elintéztek nekem, adószám, bankkártya, stb. Szóval télleg mintha otthonra jönne haza az ember ilyen szempontból.
A csajok elég területfüggők. Ahol lakok ez SA, azaz South Australia a legjobb ilyen szempontból, itt télleg nagyon jó csajok vannak. Nem magyar szinvonal, de tényleg közel van hozzá, nem tudom ennek mi az oka, de Melbourne sokkal gázabb.
Most hajnal 6 van és 12 fok a leghidegebb téli hónapban, szóval nem rossz, elviselhető. És most éppen gyakornok vagyok kint. ''Sample preparator'' kódnévvel futok, de mindent csinálok,m mert mindenre meg akarnak tanítani.
Jah nem tudom, hogy írtam-e már, de itt a TV adások szinte csak 1080i digitális HD-ben jönnek, 7db földi csatorna, ingyen. Van analóg jel is, de az olyan is... Hát volt szerencsén élőben ez megámulni, ne mondjam milyen volt...Where you go how is up to you
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- SkyShowtime
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest