Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Dißnäëß #9180 üzenetére

    O.K. Értem, akkor ez szoftveres hiba... valószínűleg. Mondjuk engem ez nem nagyon zavar/na. 100-ból 1x bakizik és akkor mi van? :)

    #9181hárásó: Nem veled van a bajom, amiért ezt írom: Az N2i még eléggé új sztori, de kíváncsi lennék rá, hogy 3-5 év múlva lesz-e hozzá támogatás? (szerintem nem) Aztán itt van a sok gyári (tervezési?) hiba tömkelege, amivel garanciaidő lejárta után nem sok mindent lehet kezdeni, mert közel annyi a javítás összege, mint egy új streamer ára. Miért ilyen sok az eladó N2-N2i vajon? Mert annyira szeretik? Sajnos nem életbiztosítás NAD "múlttal" rendelkező elektronikát venni manapság, mert ami processzor alapú vezérlés NAD-nál, az mind időzített bomba... pedig én egyébként igen nagyra tartom a NAD hangzásvilágát, de a megbízhatósága kritikán aluli. Kivétel a kivétel. :R És az N2i hiába nem NAD, ha mégis az valahol.

    De, kérdem én, minek az új fw, ha egyébként jól működik a vas? Okos oled tévémre 3 éve nem jött új szoft. és mi történt? Semmi. Tökéletesen teszi a dolgát és gyönyörű a képe. A saját Piom 5 éves típus és 3 éve nincs hozzá újabb fw. Kit zavar ez? Másokat igen.. engem biztosan nem :N , holott időnként akad egy-egy flac, amit valamiért nem hajlandó lejátszani. Miért? Fogalmam nincs, de biztosan van valami a háttérben, mert ha pl. másolásvédett fájllal találkozik, azt biztosan nem engedi lejátszani. Vagy az is lehet hogy véletlenül másolásvédettnek látja, ami nem is az? Igen, lehet, de amíg 100-ből 1-2 esetben fordul ez elő, addig azt mondom, hogy ez az "anomália" simán hibahatáron belül mozog. Parasztosan mondva: ez legyen egy streamer legnagyobb baja.. mert amúgy viszont tökéletesen teszi a dolgát... kopp kopp. :)
    Nagyobb/drágább márkák is néha újra-indulnak, lefagynak, nem kommunikálnak sem hálózattal, sem távirányítóra nem reagálnak, stb stb. Nálam az említett "furcsaságon" kívül tényleg semmi gond. Nem baj, hogy ezt leírtad, csak úgy vélem, nem hallottál még arról, hogy másoknál is akadnak problémák és nem olyanok, mint a Pioneer-nál, hanem sokkal bosszantóbbak. N2i-nél is vannak működés közbeni gondok.. amit te gondolom nem tapasztalsz, mert szerencsés vagy, de ettől még sok N2-t sújt valami nyűg. El is hiszem, hogy folyamatosan foltozni kell a szoftvert, ha alapvető hibákat nem tudnak kiküszöbölni 1-3 év alatt, míg forgalomban van egy típus. Tényleg semmi harag vagy sértődés nincs bennem, csak sokat hallok/olvasok a bajokról, amiket a forgalmazók inkább elhallgatnak eladás előtt, semmint hogy felhívnák a kedves vevő figyelmét, hogy bizony lesznek idegesítő működési zavarok, de sebaj, mert egy újabb fw. majd megoldja.. vagy nem...vagy még rosszabb lesz. Én azt mondom, ha egyszer valami jó, azt nem kell foltozni. Olvastam "másik" fórumon, hogy Lumin előtt le a kalappal, mert 10+ év után is "szállítja" az újabb fw-eket és él a támogatás. Ez dicséretes, de minek is kell egy amúgy hájend lejátszónak évente új fw ( hw adott, amin nem lehet változtatni) ? Ergo, hogy nem volt képes a gyártó 10+ év alatt összehozni egy stabil szoftvert, amit nem kell fél/évente cserélni/maszatolni ? Én meg így gondolom.. Az éremnek két oldala van. :R

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák