Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aneda
senior tag
válasz punk17 #38516 üzenetére
BIOS mod egy megoldás, gyárilag elég vicces a ventiszabályzása...
65fokig 25%, onnantól 100%
Biztos nem volt idejük a gyárban beállítani ATI Bios Editorral, nekem kb. 10perc alatt sikerült belőni egy exponenciális szabályzást...
Üresben 40fok, ekkor a venti éppenhogy forog, max terhelésen 75fokig megy fel, ekkor a venti 35%-os PWM kitöltést kap, itt már van hangja, de teljesen moderált.u.i.:nekem a dupla slotos hűtős van!
[ Szerkesztve ]
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
TeeBee73
veterán
válasz punk17 #38516 üzenetére
Ez csendes. Itt vettem, igaz, még néhány százassal olcsóbban.
Üresjáratban, terhelve. Vettem egy Noctua-t rá, de feleslegesen.
Full passzív. Ha jön a következő kari, az is ezt kapja.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
WesTM
őstag
válasz punk17 #38878 üzenetére
Örök hálámat szeretném kifejezni neked!!!!
Még hogy kevés neki a 3850. 1280ban felvettem mindent hihgra a többi csuszka 3/4-den van és teljesen játszható.
A filet nem tudtam letölteni, de akkor leírom ide mit kell csinálni.
Bementek a gtaIV főmappájába, és létrehoztok egy commandline.txt filet.
Megnyitás, majd a fileba beírjátok hogy: -novblank -norestrictions
Elmentitek és mehet a game.
Feltettem a 8.12 betat, javult vele a helyzet.
Még egyszer nagyon köszönöm! -
WesTM
őstag
válasz punk17 #38884 üzenetére
Ez megint nvidia bácsi keze volt...
Le lettem múltkor offolva a gta topkiban, mert szerintük a 3850/70 már nem kártya.
Érdekes nálam is a 3850 256-al úgy megy 1280ban medium-high beállításokon mint a katona a gáton.
Az hiszem mivel marhára fáj a lábam, úgysem tudok aludni éjjel beizzítok végre egy normális gamet. -
v.tom
őstag
válasz punk17 #40375 üzenetére
Nincs fizikai különbség. A FireGL V7700 gpu-ja egy ugyanolyan RV670, mint a 3850-eké. Annyi a különbség, hogy míg a FireGL támogatja a DisplayPort-ot, a Radeon elvileg nem. A fő különbség abban van, hogy a FireGL karikat elsősorban CAD-ra, és hasonló alkalmazásokra tervezték, és a fő hangsúly a képminőségen van, amiben egészen kimagaslóak (elvileg).
-
Gaboman
nagyúr
válasz punk17 #40473 üzenetére
A fejletségével sajnos nem sok mindent ér mivel a játékok 80% a NV-re irodik,és az újabb játékok között is sok fogja támogatni a Physx-et ami megint nem a 3870 malmára hajtja a vizet.
Sajnos ha így alakulnak a dolgok nem csak ez a széria hanem a 4xxx-sem fogja megállni a helyét mert a fizikai meghajtó nélkül nem nyújt majd teljes látványvilágot.
Ezt az ATi-nak valahogyan ki kellene külszöbölni remélhetőleg a 5xxx szériával sikerül,ha viszont nem akkor marad az NV Max beállításokkal fizikai meghajtóval.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest