Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz RootRulez #13644 üzenetére

    Kicsomagolás után lépj ki belőle, aztán töröld ki a szükségtelen dolgokat (pl. nyelvi csomagokat, amelyek teleszarják a gépet szeméttel), majd utána telepítsd, ami kell.

    bozont: Tegnap, tesztképpen, a VGA-szűz W7-re feltettem a 10.2-es (csak) drivert. Azóta a windows logo után csak nagy feketeség van, be sem tölt a rendszer (csökkentett módban igen, tehát nyilván a driver szar). Most éppen teszem vissza megint a partíciót. :W Megnézem, nem a rendszerpucolás tett-e be neki, de ha megint ez lesz, dobom ki a szarba, és meg sem próbálok többé semmiféle Catalyst-et, amíg HD4870 van a gépemben.

    Bali27: Igen. Vista nehézkes.

    Kloss: Dehogy nincs! Csak jobb lenne, ha inkább nem volna. :DDD

    Intel q8200: Mondtam, hogy ne fogadd el. Fogyvédelemmel nekem még 1 kivételével nem volt gondom, az LG-nek viszont túl jó kapcsolatai vannak az ügyek elsimítására, így én azt inkább kerülöm. G-ral kapcs. figyelmeztetéseket kb. 1 éve mondom.
    Ha a bolt megszűnt is, a tulaj vsz. még él. Viszont ha 30kg vagy, max. akkor megértelek. :P

    Májsztró: Az 5770 sima tuninggal elveri a max. tuningolt HD4870-et. Tudom, mert haveromnak az van, és teszteltük. Akkor Vmodot még be sem kapcsolt rajta, szóval el kellene már felejteni ezt "az 5770 gyengébb" dumát, mert csak alap órajelen igaz. Ugyanakkor a tuningolt 5770 nem fogyaszt annyit, és nem melegszik annyira, mint a 4870.

    Fairplays: A RAM-ok hőmérsékletét továbbra sem méri semmi.

    rollins: Na, ez a hiba jön elő 9.9 fölött Heaven Benchmark-ban, 10.1-től meg BLs-ben is.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák