Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckangi
senior tag
Hali!
Na akkor tisztáznunk kell valamit.
Nekem még a régi 3.6-os verzió volt fent még valamikor.
Mielőtt a feltelepítést elkezdtem volna,előtte biztosítotam az élő net kapcsolatot(wifi).
Telepítés után elindítva felment a netre letölteni a "core" és a térképfile-okat,amit 24 óra alatt kellett leszenvednie,annyira lassú volt,vagy egyszerűen megszakadt a net,és előlről kellett kezdenem.Tehát ha mindent letöltött,akkor is bekapcsolt gps és élő netkapcsolat kell az első illetve autóval elindulás előtt,mert különben hibaüzenettel kilép a progi,még akkor is ha te "offline" szeretnél navigálni.
Ha már eljutott a progi a főképernyőig,ott már ki lehetett kapcsolni a netet az offline útvonaltervezéshez,navigáláshoz.Ez a Navigon 4.7-es verzió,honnan való?
Mármint megvetted a Play-ről vagy "egyéb" helyről származik?
Mert,ha "egyéb" helyről való,akkor valószínűleg hiányzik a reg kulcs,amitől "megvásároltnak" érzi magát.Ha így van szedd le máshelyről.
[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
nbukta77
addikt
A mienkel sincs semmi gond. Volt nekem is azzal sem volt. Mondjuk en most sgs3-at hasznalok ez mas kategoria, de asszonynak atab5 van. Es tokeletesen teszi a dolgat. Kerdeztem es azt mondta imadja csak kar,hogy nem feher
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Novemberi hardverkavalkád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest