Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz qqzs #53793 üzenetére

    Csatlakoznék mdk01-hez, illetve egy kérdéssel megtoldanám: mondj egy márkát ami az utóbbi 15-20 évben javuló minőséget produkál...

    Elsőre én is be akartam linkelni az RP2300-at, de nem tisztáztuk mit értesz "aranyár" alatt. Ezeket nem lenne rossz közölni előre, úgy könnyebb ajánlani is. Meg a felesleges körökből is kevesebb lenne :)

    Aztán: napi 8-10 óra az elkövetkezendő X évben, kenyérkereset is lenne? Akkor nyilván olyan modellt válassz, aminek itthon megbízható a szervízhálózata. MIvel nekem a gépekkel szerencsém van, a Tritonom sem nyekkent meg soha, szervízekről nem tudok nyilatkozni. Akinek gariztatni kellett pl a Tritont, az viszont rémálmokról számolt be (uni-maxnak visszaküldve pl). De egyébként nálam jól működik. Síkolásra is - de lehet ezt már linkeltem.
    De tény, hogy én nem napi 8 órában pörgetem. Most komolyan, milyen intenzitással/mennyiségben akarsz ilyen gyökereket síkolni?

    Amit korábban írtak a fordulatszám-szabályozásról, az igaz, ez is legyen szempont. Egy 55 mm átmérőjű síkolószárat nem fogsz akarni fix 27.000-es fordulaton megpörgetni (max saját felelősségre, de a marószár gyártója nem fogja ajánlani).

    Ha a Tritont be tudod vállalni, akkor szerintem a Maki RP2300-at is és azért Maki szervíz csak akad itthon ha garis lenne a történet. Ráadásul azt is lehet talpa felől állítani (magasság), így a könnyű beépíthetősége is megvan.

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák