Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz szaszlaci #12507 üzenetére

    Ha megveszed ezt az Extolt, szerintem tetszeni fog.
    Persze mindig fogsz találni olyan véleményt, hogy olcsó cuccot venni felesleges pénzkidobás. Talán felesleges annak, akit tényleg csak hátráltat a munkájában a körülményesebb használat, de egy hobbistánál ez kevésbé szempont. És az sem elhanyagolható, hogy az adott pénzért megszerzed azt a tudást, amivel legközelebb már magabiztosan választasz. De legalábbis magabiztosabban. :)

    Nyilván szeretnél egy szép szagos csillogó új gépet garival, egy profi meg tudja, hogy az ütött-kopott külső mögött is van tartalom. Érthető a különböző megközelítés.

    Számolj, kifizetsz 20ezer forintot. Ezért a pénzért hány bútordarabot készítene el neked egy asztalos? És Te hányat tudsz elkészíteni vele, mire megadja magát? és még mindig ott a lehetőség, hogy használod a gépet kíméletesen, aztán, ha jobbra vágysz, féláron eladod.

    Szerintem, ha ez az Extol vacak lenne, nem győznénk olvasni a méltatlankodók beírásait. Ha valami jó, azt nem teszik szóvá az emberek, ha viszont befürödtek valamivel, annak inkább hangot adnak.

    De ha még nem döntöttél, akkor figyelgesd a használtpiacot, hátha...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák