Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a mostani lejátszómat egy olyan média playerre ami wifi-s. Érdekelne, hogy létezik e olyan minek a wifi része dual bandes, azaz ismeri és kezeli az 5g-s tartományt. Azért kellene ilyen, mert nálunk a 2,4G freki nagyon túlzsúfolt, kb. 15-20 hálózat "zavarja" egymást így 5-15 Mbit között ingadozik a sebesség, de ami még rosszabb szakadozik és instabil is. Vettem egy megfelelő Asus routert és már minden otthoni cucc az 5G-s hálón van (noti, tablet,telefonok) és nagyon hasít, viszont media playerből is ilyen kellene.
Tudtok ajánlani ilyet? Az ár sokadlagos szempont, de azért nem ilyen 1000 EUR-s csodákban gondolkodnék ha lehetÜdv.
-
Motyi
senior tag
válasz robi-k #30964 üzenetére
Ez elkeserítő.
Amúgy a notival teszteltem most, és ahol lenne a media player ott stabil 200Mbit-es kapcsolat van a routerrel wifin. Ez nem elég a lejátszáshoz?Vagy egyébb tényezők is befolyásolják ezt (pl. a media playerekbe rakott wifi jellemzően egy kalap fos és szakadozva, gyengén veszi a jelet, stb..)?
Ez az USB Wifi adepteres dolog hogy működik a lejátszóknál? Azaz veszek egy szimpatikus playert, belerakok egy sima usb wifi sticket és kész is? Bocsi a hülye kérdésekért, de nekem ez a téma elégé "vakfolt". -
Motyi
senior tag
Igaz, de olyan nagy elvárás a gyártókkal szemben, hogy 2013 végén a media playereikbe (legalább a felsőbb kategóriásokba) olyan wifi legyen ami ismeri az 5G-s hálózatokat és nem egy rakás fos?Ezzel jelenleg kapásból megoldható lenne a túlzsúfolt környezet.Most konkrétan megszámoltam, itt a lakásban 16 db 2,4G-s wifi hálózat kavarog össze vissza az éterben, míg az 5G-s részen én vagyok egyedül. Min. 100 Mbit stabilan meg van, ez gondolom mindenre elég lenne. Értem én, hogy nem raknak bele AC-s wifit, de ez szánalmas....
[ Szerkesztve ]
-
Motyi
senior tag
válasz robi-k #31092 üzenetére
A felhasználók többségének azért felesleges a beépített wifi mert használhatatlan, de persze lehet nekem vannak túl nagy igényeim. Gondolom nem jelentene brutális költségtöbbletet dual band wifi a mostani verziókhoz képest (egy gyártónak feltételezem max pár dollár extrát jelent a sima és a dual band wifi közti különbség). Elég röhejes, hogy ha veszek egy lejátszót 60-80k értékben akkor még rá kell költenem min. 30k-t hogy ne kelljen kábelezni? Na mindegy, ez lehet tényleg csak az én agymenésem, nem vitatkozni akarok, csak mostanában akartam lejátszót cserélni ilyen 60-80k-s kategóriában és lesokkolt ez a dolog.
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
4k-s TV-hez (SONY KD-55X9005A) keresnék média lejátszót. Vannak olyanok amik az 1080p-s anyagot felskálázzák 4k-ra? Egyátalán van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy az 1080p-s anyag hogy néz ki ilyen kijelzőn, lenne értelme a felskálázásnak (tudom, hogy attól még nem lesz igazi 4k-s élmény, de lehet picit jobb lesz)?
Üdv.
-
Motyi
senior tag
válasz erdoke #31947 üzenetére
Sajnos nehéz eset az öreg, igazából semmi nincs ami kihasználná, ezt én is tudom... Erről próbálom majd holnap meggyőzni, csak fel akartam készülni arra az esetre ha nem sikerül (végül is az Ő pénze, arra költi amire csak akarja ) Én inkább egy Panasonic TX-P60ZT60E típust fogok neki javasolni.Picit drágább, de az a tévé egy álom Amúgy kb. 3 méterről lesz nézve, egy SONY KDL-55W805A-t cserélnek le rá, amit én öröklök meg, így lebeszélni semmiképp nem fogom őket, csak megpróbálom módosítani a célt .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok