Új hozzászólás Aktív témák

  • khorvat

    senior tag

    válasz gukker1 #2643 üzenetére

    Ez melyik tomato volt pontosan?

    1. Egyébként az UUID alapú mountolással az fstab fájlban kivédhető az sda, sdb, sdc stb. auto mountolások véletlenszerű sorrendje! (Gondolom a számítógép alatt a routert érted!)

    2. A miniDLNA-t ha bekapcsolod és beállítod a látható mapákat, ne legyen pl. hidden azaz rejtett akkor a TV kell, hogy lássa a mappákat, gondolom a TV-router wifi-s kapcsolódással nem volt probléma.

    3. Transmission-be én is most ásom bele magam, de azt kell mondjam stabil és jó egyik nagy előnye számomra - az rtorrentről ezért is váltottam -, hogy az NTFS fájlrendszert tudja írni/olvasni, amit samba-n keresztül 14-15MB/sec sebességgel írok/olvasok (paragon NTFS dirver, AC-s FW verzió)!
    Amit eddig tudok bizton állítani fórum hsz-ek és saját tapasztalatok alapján, hogy a transmission beépített verziója helyett, még ha ugyanazon vezióról is beszélünk érdemesebb az entware/optware-t telepíteni és azt használni!
    Telepítés menete:
    Putty-ban opkg install transmission-daemon
    majd a router tomato-s webfelületén a BitTorrent Client részben a Transmission binary path opciót az /opt/bin-re állítani.
    Advanced Settings részben legyen a DHT, PEX, LPD, uTP mindegyike engedélyezve!
    Ha vmit itt a grafikus felületen akarsz beállítani/változtatni akkor kapcsold ki a klienst (Enable előtt pipa KI és SAVE), majd a változások mentése SAVE gomb, kliens engedélyezése újra SAVE!

    Szerintem egy próbát adhatsz a tomatonak, ha szimpatikus volt mert a leírt hibák mindegyike orvosolható. De aki használja egyébként a gyárival is megvan elégedve, szal ha neked az a kényelmesebb és mindenre jó maradhatsz azon is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák