Új hozzászólás Aktív témák

  • TCsx

    csendes tag

    Hello,

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Gondoltam a két ünnep közt elütöm valamivel a szabadidőmet, és erre azt találtam ki, hogy végre megcsinálom olyanra a routeremet (ASUS RT-N66U), amilyenre mindig is szerettem volna, csak nem volt rá időm.

    Szóval szemezgettem ezzel a Shibby féle Tomato firmwarrel csak nem tudom, melyiket kellene feltennem hozzá:

    tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-115-AIO-64K.trx
    tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-115-AIO.trx
    tomato-RT-N66U_RT-AC6x--115-AIO-64K.trx

    Igazából még az AIO-ban sem vagyok biztos, mert szeretnék pár dolgot lecserélni, pl transmission-t valami felhasználóbarátabb p2p kliensre. Amit itt a forumban láttam rtorrent klienst az elég szimpatikusnak tűnik. Abban meg lehet azt csinálni, hogy én a torrent file feltöltésekor megadom, hogy melyik alkönyvtárba kerüljön mondjuk az adott sorozat adott epizódja? Legnagyobb bajom most a gyári firmwarreel, hogy ilyet nem tudok csinálni, beállítok egy könyvtárat, aztán oda hány bele mindent :(

    Szóval az első kérdésem az volna, hogy melyik firmwaret tegyem fel, ha később Optware-el (úgy írom, mintha nagyon tudnám, mi ez) szeretném azokat felinstallálgatni hozzá, amikre szükségem van. (FTP, Samba, VPN szerver, p2p kliens, valami media stream esetleg) Bár ezek közül nem feltétlen baj, ha felkerül a Shibby féle firmwarerel a nagyrészük. Vagy ha felteszem az AIO-t, akkor mondjuk abból a Transmissiont ki tudom "belezni" vagy le tudom kapcsolni pl?

    Már olvasgaom az http://users.atw.hu/asusrouterforum linken amiket találok és hasznosak lehetnek nekem, kösz mindenkinek, aki oda teszegeti a tartalmakat :)
    Linuxhoz szinte semmit nem értek, de majd most elkezdek foglalkozni vele :)

Új hozzászólás Aktív témák