Új hozzászólás Aktív témák

  • Egy TP-Link 4300 volt az első kiszemelt. Aztán néztem a 4900-ast. Utána a Netgear WNDR4500 volt a jelölt, végül - nem utolsó sorban ezen topik és a Smallnetbuilder írásai alapján - az Asus RT-N66U mellett döntöttem. Hétfőn érkezik a kicsike egy hozzávaló adapterrel együtt (USB-N66).

    Végigfutottam a topikot. Nekem nem lesznek speciális igényeim, gyári firmware is elég rá. Csak annyi a vágyam, hogy két külön dedikált hálózatot alakítsak ki, egy 5 GHz-est az asztali gép és a router között (NAS gyors elérése céljából, az ugyanis vezetéken lóg a routeren), és egy 2,4 GHz-eset minden más kütyünek. A 2,4 GHz-es wifi legyen nagy hatótávolságú, mivel nagy a ház. És végül, ne kelljen hozzányúlni, csak menjen, csak menjen, csak menjen. :D Fateréknak vettem, nem akarom hegeszteni naponta, pláne, hogy 35 km-re laknak tőlem. Egyetlen egyszer volt Asus routerem az Asus WL-500g képviseletében, még a régebbi verzió, az sok éven át hűségesen szolgált. Remélem ez sem okoz majd csalódást!

    Nézegettem még az N56-ot is, de szegény annyira csúnya! Meg a wifije se olyan cool, mint ennek. Legalábbis a tesztek alapján.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák