Új hozzászólás Aktív témák

  • Sukta 95

    tag

    Sziasztok!

    Kb. két éve használom gond nélkül az AC66U b1 routerem. Az elmúlt néhány napban azonban olyat produkál, hogy esténként kb. 18:30 és 21:00 között a wifin és kábelen csatlakoztatott eszközök (2 iphone és egy macbook wifin, 1 LG okos tv kábelen) közül csak az egyiken van normálisan internet. A többin, ha pingelni próbálok egy oldalt vagy nem is sikerül vagy több százas értéket kapok vissza. Ha kiiktatom a routert, nem áll fent a probléma. Másik routerrel sem. Mindig más eszközön van éppen internet, amelyiken van net, ott 10-20 körüli ping és max sávszél van, még wifin is (kb. 180 MB/s) Egyész nap itthonról melózom és kb. mindig ezek az eszközök működnek egyszerre a hálózaton, de a hiba csak a kora esti órákban jelentkezik.

    Előre bocsájtom, hogy nem vagyok nagy zseni a témában, de ha valakinek van ötlete, hogy mit kellene ellenőriznem vagy beállítanom, hogy a probléma megszűnjön, az megköszönném, mert így gyakorlatilag ellehetetleníti az esti munkavégzést.

    A routeren a legfrissebb gyári szoftver fut, amit 2 napja frissítettem, pontosan a miatt, hátha megszűnik a probléma, de nem hozott javulást.

    Köszönöm előre is a válaszokat!

    [ Szerkesztve ]

    www.maon.hu Online marketing. Neked.

Új hozzászólás Aktív témák