Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Köszi a kifejtést. Én megvagyok a Pro lapommal elégedve...már betudtam, hogy a procim "gyenge". 1,32V-al megy 4123-at. De ez sem gáz nekem, mert játékok közben max. 52 fokra megy fel a maghő, a 4x1 GB Kingmaxaim meg 1157-en mennek. Szóval cakkpakk jó ez nekem 24/7-re, mert a lapom is Idle 29 fokos, Load 32 fokos. Csak gondoltam megkérdezem, hogy mik az észrevételeid.
Én nem fogok Core i-zni, mostanában látok az apróban QX9650-eseket 100k alatt. Szerintem majd egy olyanra beruházok nyár végén.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
bzs73
őstag
Jó is a pro.Meg voltam elégedve én is vele.Én meg 24\7-re 3.6ghz-n használom szóval ez a tuning csak időtöltés meg szeretem csinálni de ált használatba elég a 3.6ghz a 9800gt kártyámnak meg minden másnak,de jó tudni azt hogy ha kell birom 4.5ghz-en is használni akár 24\7-re is.Majd hétvégén nyomok fel 4.5ghz prime tesztet.
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
Hát nemigen nyomok 4.5 ghz-t.Elkezdtem de valamiért melegedett a proci.Meleg van már és léghűtéssel nem melegítem.65 foknál leálltam a 4.5ghz-el.lehet a hűtőm nem jól raktam fel de inkább a paszta régi az a baj..Majd ha lesz kedvem szétszedem és új pasztát kenek rá és megnézem bár tudom az eredményt mert Tibiajaxnálígy ment szóval kivan már ez a proci tesztelve.Én max 4ghz-t hajtom de most nyárrára meg levettem 3.6ghz-re 1.080v-on van 24/7-re.Így 46-47 fok a proci prime alatt.Majd pasztacsere lesz és folytatom.
-
vuk777
aktív tag
Hát odáig eljutottam hogy kiszűrtem nem az alaplapom a hibás sem a tápom hanem 99% hogy a videókari mert akkor működik max 10 percnél tovább ha így megtámogatom ey 12cm es ventivel!!! De DirektX10 vagy 10.1 nél így is kilövi magát!
Másik videóártyával teszteltem a konfigot és semmi hiba!!!
tipp???
vagy vigyem gariba oszt majd megaszondják...
Tudom nem ide való ez a kérdés de hátha valaki...[ Szerkesztve ]
-
monguz82
tag
vuk777: Ha másik gépben is lekapcsol a VGA, akkor csak az lehet.
A kártya hőmérsékletét nézted már? Mert 110 foknál csinál ilyet...[ Szerkesztve ]
ZTE Nubia Z60 Ultra 16GB / 512GB Black --- Hell is Coming -- Xiaomi Pad 5 Pro 4G --- Mercedes CLK 500
-
vuk777
aktív tag
válasz monguz82 #7411 üzenetére
néztem és el sem éri EVERESZT szerint ha hűtöm a ventijével100%on + az én ventimmel akkor üzemel de akkor is leold néha!Sőt ha nem hűtöm már Bios Alatt is csinálja!!! Többeközt ezért gyanakodtam az alaplapra...de az úgy néz ki jó!Remélem legalábbis
Ha így idle alpon asztal vagy pl net közben leveszem a 12cm es ventit slussz leold és újraindul a gép![ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Gondoltam megosztom a 24/7 beállításom hátha segít valakinek.Kicsit csökkentettem én is a teljesítményt mert jöna a meleg nemsoká és már most 2-3 fokot emelkedett minden a téli hőkhöz képest és még nincs is kánikula.3.6ghz@1.080v
[ Szerkesztve ]
-
Tibbancs
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. van egy P5Q SE lapom, és egy Intel guad g6600 proci ami 2.4 ghz-en ketyeg. Ezt szeretném feljebb tolni. Nem tudom, hogy a biosban, hol lehet, mert van a CPU menü, de ott nem sok állítási lehetőség van. tudnátok segíteni. Előre is köszönöm.
-
bzs73
őstag
Na nem jót tettem fel bocs.Ez a helyes beállítás:3.6ghz@1.080v
Szóval így lesz nyári melegre.If a second or you are the first to lose.
-
puttputt
őstag
Üdv! Mennyi most a hő így?
(Hulk24 kollegával kidolgoztunk egy egész jó metódust - nálam 2002mod bios -, most elindult 7,5*530fsb-vel is, de hibázott, viszont 8*500-on immár tökéletes, akár 1,20V-n is..., a továbbiakat tőle):LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Hulk24
aktív tag
puttputt kolléga ezt küldte nekem...
"A moddoltakról néhány szót, amit a honlap-"metódus/program" vezetőjétől (Ketxxx-valamilyen amerikai figura lehet...)
Amit felsorolt...
1.Növeli a memória-kompatibilitást
2. CPU támogatottságot
/3. Új logó /Felhasználói tapasztalatok (szintén tőle):
- Jobb CPU-beállíthatóság
- Stabilabb gép
- Tágított FSB-korlát"Nem lehet rossz!
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Ez abszolút és kifejezetten P5Q-Pro-ra lett írva, de minden P5Q típusúhoz (szérián-belül) megvan ez a mod.
A visszaállítást nem tudom mod-és nem mod között, mindjárt megnézem neked... A 6.0.1.-es Asus Updater (spec. nálam nem települ, már többször "sírtam" miatta...) bármilyen korábbi biost be tud állítani (ha ki van pipálva az opcióknál a "Downgrade" ablak).Tulajdonképp bele van építve a "normál" 2002-es, szóval elvileg értelmetlen arra visszaváltani, hacsak nem lejjebb, pl. 1406-ra, a legfavorizáltabbra, akár annak moddoltjára.
Hírem: Asus Update gond nélkül engedi a "visszaflash-et" normál 2002-re, úgyhogy EZFlash-ből is tuti jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
6.10.01 a tapasztalatok szerint igen..., mindjárt linkelek is.
Itt részleteiben megvan minden. (Sajnos, a verziószámot, úgy látom, elírtam kicsit...)
Annyit még, hogy úgy tűnik, a mod-ról simára való visszaváltás nem minősül downgrade-nek..., mert nálam az újabb Asus Update is szó nélkül "visszafelash-elné".
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
vuk777
aktív tag
válasz puttputt #7430 üzenetére
Nekem is bejött Legalábbis a 1611es de a 1406al és főleg a 1406mod ot nem próbáltam!
De arra igencsak kíváncsi lennék memóriakezelés tekintetében ,hogy a 2002mod miben módosította a memória kompatibilitási listát mert ugyanis nekem Kingston KHX 4x1G ram-om van namármost ez a gyári listán sajna nics rajta ,igaz műxik de hát a kíváncsiság viszi előre az embert nem??
Tehát ha valaki linkelni tudna egy 2002mod változtatási leírást hálás lennék!!!
Éppen búvom a netet GOOGLE haverommal és idáig sajna semmi...[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Bővebb leírást nemigen tudok hozzá adni, ezeknél a "frázisoknál" többet nem találtam én sem, max. olyan "löketeket", mint: "Csak saját felelősségre"...
Szerintem is érdemes megkockáztatni, nekem szépen stabilizálta a ramfeszt pl.[ Szerkesztve ]
-
vuk777
aktív tag
Más:
Kerezsgélés közben Asus Overlock 2007 -
bzs73
őstag
Üdv.Na végleges nyári beállításom.blandÍgy hő is alacsony,lapfeszek is jók,teljesítmény meg elég.Azért tesztelem a 3.8ghz-t,4ghz-t,4.2ghz-t.Tovább nem fogok menni mert 1.30v fölé nem akarok menni semmiképp.
-
plaszy
őstag
E8500-as E0-ás 1,25V VID-es procija van valakinek, aki P5Q PRO-ban használja?
Kíváncsi lennék egy 8x500-as Load fesz.-re Prime alatt.
Mert eddig én 1,272V-nél tartok, de próbálom lejjebb tolni.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
Erre én is kíváncsi lennék. Egyelőre most belőttem a gépemet, úgyhogy nincs kedvem BIOS-t frissíteni, marad egyelőre a 1611-es.
Viszont, ha van érezhető fejlemény a MOD2002-ben, azt mindenképpen oszd meg velünk.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
vuk777
aktív tag
A képkarim adta meg magát 1000% mert kipróbáltuk másik gépben és ugyan az ,már bios alatt is kb 1perc és lekapcs!
Úgyhogy Gari idejére kénytelen leszek egy S3 Virge 4Mb Videókarit használni
Nagyon brutál elővettem leporoltam és csak úgy hasítja a GTA4-et
A lapom meg 1000000% hogy jó!
UP UP P5Q pro[ Szerkesztve ]
-
vuk777
aktív tag
válasz puttputt #7446 üzenetére
Hát az a 1611 esel is ment az 500-514 stabil 520 is az lehetet volna ha tovább szenvedek vele de meguntam mert ott nálam nem jön ki a ramoknak az 1066 és ha eltérek az 1066 os ram sebességtől akkor ...
Esetleg még az 1000-1050-1100 de az már pengeélen táncol nálam.Ha meg 800as beállításról indulnék a ramokkal akor meg semmi értelme a húzni a Procit sztem mert az értékei igencsak leromlanak!
532-533FSB nél kijönne az 1066 os ram seb de akkor állandóan 5-5-5-15 mellett CL13 ban/asszem/ akar menni és így be sem indul a ketyere[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
Hát...nekem is 8x-os szorzó van, úgyhogy a ramok 1000 körül vannak 500fsb felett.
Volt már nálam is 1100-as ram, persze alacsonyabb fsb-n, azt szerette.plaszy: a prociddal kijöhet, az 1066-hoz az 500 körüli fsb-értéknél tényleg úgy tűnik (Hulk és nálam is), hogy 2,06 körül van rendben a ram 1000-en, viszont alacsonyabb fsb-nél 445 körül 1,8-on is elvan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest