Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegeanabol
aktív tag
válasz zs-mate #14432 üzenetére
Hali.
Nézd meg az alaplapod le írásában hogy kezeli .-e azokat a ramokat. És ha igen akkor próbálj meg biost frissíteni .
Nekem is volt hasonló de nekem a bios frissítés meg oldotta a gondomEmailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu
-
odorgg
addikt
Szerintem előszőr, próbáld meg 1 modullal belőni az 1066,-ot ha nem megy akkór adj neki a biosban feszt 2v-ig simán elmehetsz a kigmaxal. Ha megvan akkór próbálkozz 2 modullal! Ha esetleg 1-el menne de kettővel nemakar, akkór próbáld meg a foglalatokban cserélgetni őket, mert nekemis kingmax van és például nálam nemindeggy hogy melyik memo melyik slotban van Amugy a 2mem teljesen egyforma? Mert azis okozhat problémákat. Lényeg hogy a gyári számuk megeggyezzen IMM1: Kingmax KLDD48F-A8KB5 ez az enyém, és ezeknek a sorszámoknak teljesen megkell eggyezni mind a 2modulnál! De a bios frissítés is jó ötlet ha nem a legujabb van fenn.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
válasz zs-mate #14436 üzenetére
Asus update nevü progival lehet frissíteni, ( ha win 7 van fenn nemajánlom, mert nekem 2 lapot nyírt ki, de xp-vel nemszokott gond lenni) vagy biosból is tudod pendrive-ról vagy memkarirol esetleg cd-ről az ASUS EZ FLASH-al
De DOSbol is lehet AFUDOS-al
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
zso73
veterán
Dobd ki a Kingmaxokat, és vegyél bele normális ramot!
A normálisabb válaszom: Tedd a procit FSB 400, és ram 960-ra. Sokal gyorsabb lesz így, mint 1066-on.( és elvileg megy.)
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest