Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tothjani81

senior tag

válasz nünüke1975 #29169 üzenetére

Üdv. Nekem x541 es van gyárilag csak egy 1Tb vinyó vokt benne. Optika helyére Caddybe tettem egy 250 es Kingstone ssd t. Ez az 541 es széria elég jó. Elég mutatós nem batár. A belseje ugye ár függő én T től vettem 160 körül 7th i3 8gb ram alaplapi intel hd + 2gb Gforce vga. Oldalt szellőzik csak ölbe nyugodtan lehet használni maxx komolyabb játéknál full grafikán melegszik na meg néha kicsit szaggat. De ha más nem megy csak a játék akor szépen megy. Pl wrc 6. Colin dirt fulon szépen megy. Sajnos a vinyója nem épp csendes de az úgyis megy a levesbe mert kicsi kell egy 4Tb 4k hdr filmeknek. A hangja szép notbookhoz képest szerintem kiemelkedő. Aksi sokat bír. Ha érdekel valami még szivesen írok. Ja az ss d beszerelése kb 15 perc és viszonylag könnyű

Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok

• abdulka1

őstag

válasz nünüke1975 #29179 üzenetére

Szia!

Arra gondoltam, hogy ha megmondja a kolléga az operációs rendszerrel szemben támasztott igényét, akkor utána járással megtalálhattuk volna a megfelelőt, de sajnos amikor kérdeztem ez szóba se került, illetve hirtelen felindulásból az első szembe jövő masinát meg is vette.

Az említett 2009-es cad működik vista "fölött" is? A készítő oldalán nincs erről infó. Ha nem, de ragaszkodsz a verzióhoz, akkor leginkább a használt piacon kellene nézelődnöd, mert újonnan nem valószínű, hogy találni még vista kompatibilis gépet.(én nem kockáztatnám a kompatibilis módban való futtatás esetlegességét)

Ha más verzió is szóba jöhet, először itt tájékozódj a hardver követelményekről [link]
    Ez az oldal jó támpontot adhat a megfelelő konfighoz.

A másik kérdésre a válasz, igen. Ezzel. [link]

Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.

Új hozzászólás Aktív témák