Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz rdjhonny5 #444 üzenetére
Próbáld a crash free-vel.
Ha a procidat nem támogatja a hozzákapott cd-n lévő(nekem pl. asszem a legrégebbi van rajta) akkor, a legújabbat add neki, csak simán rá kell írni egy cd, vagy floppy-ra, a neve nem mindegy, kizárlólag M2R32MPV.ROM néven eszi meg, amúgy amutómatán kell mennie.
Ha nem akar rákeresni, próbálkozz tovább cmos-clear-ral, lehet hogy nem megy elsőre. -
Atheist
csendes tag
válasz rdjhonny5 #444 üzenetére
Csá!
Nekem is volt már ilyen 2x.
Az elsőnél kicserélték az alaplapot a boltban, a 2.nál vissza lehetett hozni még.
Csináld azt hogy kihuzod a gépedet a konektorbol, kiveszed az elemet az alaplapból és átrakod a biosreset jumpert egy olyan 10 percre. Talán visszahozza, nekem 1x sikerült -
cudar07
senior tag
válasz rdjhonny5 #461 üzenetére
hi
én csak arról hallottam, hogy a TÁP nyírt ki mindent!!
most ha túlhuzod a cuccod akkor max nem indul el de nem hal meg!?
a legrosszbb ha nagyobb feszt adott a proocinak, ...
de akkor meg túlmelegedett volna oszt lelövi a rendszert nem?milyen tápod van? cseréld le aztatt
-
cudar07
senior tag
válasz rdjhonny5 #463 üzenetére
hát akkor táp jó lehet jó
hát én is nagyon izzattam, hogy nehogy haverét is elba...
de sikerült
inkább a procit, memot,... mindent ellenőrizz le egy másik lapba, gépbe, ha megtudod csinálni!oszt tényleg megcsinálnám (Öcsédével)
max viszed januárba mind a ketőt, hogy sztenderd hiba mindd a két lapnál ugyan az a hibade tényleg izzasztó, helyzetben vagy
-
törölt tag
válasz rdjhonny5 #463 üzenetére
ácsi! szerszámokat eldobni!
most akkor, restart után krepált be a gép és lehet hogy nem is a lap a rossz?
memókkal fagy a másik gép?
mit csinál, sípól, ha igen akkor hány, hosszút és hány rövidet?
elösször ki kéne deríteni hogy mi a rossz, pl. sípolással elárúlja a lap
akár a vga is lehet, akkor se fog menni!
pl.: nekem két 1950pro-m döglött meg egy éven belül(mindkettőnél hasonlóképp, tipus hiba lehettett mindegy 2600xt lett belőle)
szóval akkor is egyik pillanatról a másikra jött a dolog, fagyi, restartolok de a gép nem indúl, összevissza ba******* a meghajtókat mint az őrült, aztán sípolt[ Szerkesztve ]
-
skorBooT
tag
válasz rdjhonny5 #468 üzenetére
Hát egy éve én is így jártam. Hibás volt a memoria meg a vga. Ilyenkor meghal az élet. 2-3 hétig nem láttam semmit.
Egyébként a winchesterrel is csak óvatosan, mert megtudja a gépet hülyíteni. Most jut eszembe hogy kb egy hónapja ment tönkre egy 40gb-os winyóm. Ezen szoktam dolgokat hurcolászni és rackben volt. Öreg is volt meg gondolom elhasználódott a sok utazástól . Szval tönkrement és néha a gép besem tudott bootolni. Ha kiszedtem , bejött a win. Úgyhogy simán előfordulhat h olyasmi akasztja meg a gépet amire nem is gyanakodna az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs