Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    Nekem ez a Watkins Glen elég digitálisra sikeredett: 1-0-0-0-1 :)

    Tegnap összejött mégegy győzelem, ez már jóval küzdősebb volt, de nagyon Epic módon szereztem meg!

    A célegyenes előtti kanyarban középen zárta az ívet a kolléga, én meg belógattam közte és a fal közé! Centiken múlott, de sikerült, de picit több lendülete maradt az ellenfélnek, így mellém tudott gyorsulni a célegyenesben. Az első kanyarban már belül volt, gondoltam elemelem és a jobb kigyorsítással visszatámadok. Nagyon szorosan fordultunk egymás mellett, de nekem jött össze nagyobb lendület, így az elnyújtottakban meg tudtam előzni, a tempós sikánt már ehhez képest egyszerűbb volt védeni. :)

    Ezután csak menekülni kellett egy másik srác elől, aki P1-ből indult, de visszaesett harmadiknak. Sajna utólért, de türelmetlen volt és egy nemlétező helyre akarta berakni a verdát (nem volt autószélességű hely) amikor láttam hogy jön nyitottam a kormányon, de belémjött. Szerencsére csak ő pördült meg, én megúsztam sérüléssel, és a sánta autóval botorkáltam be. De a P1 az P1, a lényeget utána tök normálisan tisztáztunk.

    Ellenben ezelött volt 3 borzalmas futam, az elsőn 2x is kilöktek, sérült verda, 3mp-el lassabb körökkel mentem végig, így is mentettem némi ELO-t, de a másik kettő kritikán aluli, az egyik konkrétan ki akart (!) lökni, mert egymás után 2x is full gázon belémjött:

    https://youtu.be/w_YrW-uUgYQ

    A másik szintén világtalan, simán rámhúzta:

    https://youtu.be/pmZELHxinwA

    Mindkétszer telibevertem a betonterelőt, 5 percig malmoztam a pitben, 2 kör hátránnyal értem be. Az már csak fájdalomcsillapító volt, hogy a top10-es pilótákkal tartottam utána a tempót... :(

    (Egyébként ezen a nyomorult Ferkán igazán peccselhetnék a belső nézetet, a bal oldali háló mindenkinél kitakarja tükröt, én is utálom. OK, hogy így a valós (?) de akkor is a játszhatóságot nagyban rontja)

    [ Szerkesztve ]

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák