Új hozzászólás Aktív témák

  • AMD_ok

    őstag

    válasz bab1987 #7783 üzenetére

    Az elso reszben az uj tartalom van altalanossagban leirva, a Corvette es a Ford Mustang, valamint az uj palyara, a Black Cat County-ra konentralva. A regi palyakat felhozzak grafikai tuninggal a Nord es pl Brands Hatch szinvonalara, minosegi valtozas lesz a grafikaban.
    A masodik reszben reszletesen leirjak a 3 uj auto tulajdonsagait, az uj vonalvezetest Vallelungara, hang tulajdonsagokat javitjak (igazi versenygepek hangjat felhasznalva, egyuttmukodve versenycsapatokkal), meg jobban elkulonitve az autoban es az auton kivuli hangokat (pl kulonbozo kameraallasokbol, vagy motorhaztetonezetbol, hatso kamerabol). A grafikan is javitanak az anyagok, reszletek, texturak, shaderek megjelenitesen. Hozzaadanak egy uj belso nezetet is, kozvetlen a muszerfalrol lehet majd iranyitani, a kormany es a kezek kihagyasaval - mintha tenyleg te ulnel ott. Tobb palya update-n esik at: Nurburgring, Vallelunga, Monza, Imola.
    3. resz: uj, javitott fizikai es gumimodell. Gumi kulso es belso melegedesenek uj verzioja, a palya honersekletevel korrigalva meg jobban, a keverekek meg jobb es elesebb elkulonitese. Beepitett gumiapp a jatekban, benne kulso es belso homerseklet, nyomas, elhasznalodas, es egy grafikonon a tapadas valtozasa, real-time-ban termeszetesen.
    Aero: uj fizikai engine az aero-hoz, uj adatok bevezetese a moddereknek. Ebbol tul sokat en sem ertek, van ott jopar mondat meg, amit nem nagyon vagok.
    Boxkiallas: lesz mostmar single playerben is, ugyanazon funkciokkal, mint online futamon. A boxkiallast elore meg lehet vegre tervezni, nem a kiallaskor kell majd kapkodni az egerrel osszevissza ;)
    Van itt egy mondat, amiben remelem, a regen vart dolgok vannak elrejtve: "The feature brings an increased level of realism and immersion to online sessions." Ezen belul en a startnal sebessegbe rakasra, a felvezeto korre, es 1-2 ilyen aprosagra gondolok, remelem ezt takarja, holnap meglatjuk.
    Aztan jonnek a Mazdak...ingyenes lesz a Miata es a 787B, aztan jon egy pack, 2015 MX-5, MX-5 2015 Cup, RX-7 a Japanese Pack-ban, majus 18-an. Kesobb pedig ezek: Mazda MX-5 road/cup car, RX-7, 2015 Nissan 370Z Nismo, Nissan GT-R 34, Toyota Supra 3 verzioban, es Toyota AE-86 in ket verzioban.
    Junius 3-an jon a konzolokra, ezzel egyutt is jon par uj auto:Ferrari 488 GTB, FXX K, Praga R1 es Audi A1 S1.
    Uj palya is lesz, az A1-ring, julius 3-ra, amikor az F1-es futam lesz eloben ott.
    A vegen pedig a VR tamogatast taglalja. Par dolgot biztos kihagytam, de jo sokat nem :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák