Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz tusi_ #10042 üzenetére

    Nagy reményeket nem fűznék ehhez a modcsomaghoz.

    1. GT3 R - ebből van egy pár darab, de feltételezem az ACC-ből áthúzott, 2019-es modellre épülő autó lesz. A fizika alapján ez vagy a crash beleegyezése nélkül modpackbe integrált, vagy Bonny-tól leakelt és lenyúlt verzió lesz. Közös a két megjelenésben, hogy mindkettő teszt fizikát használ, ezért érzed furcsának az abroncsok viselkedését. A Bonny féle autónak már van egy frissebb verziója, de a korábbi kiszivárogtatás miatt valószínűleg teljesen privát marad, crash pedig nem dolgozik már a saját variánsán.

    2. Cadillac és Acura, ezek vagy a Rollovers féle RR3-ból importált szemétkupac lesz vagy a First Studio Racing által rF2-ből és egyéb helyekről áthúzott darabok, az Oreca pedig vélhetőleg az ezer éves rF2 konverzió. DPI autókkal kapcsolatban nincsenek jó híreim, verziótól függetlenül olyan emberek készítették (többek között a fizikai részeket is), akik nem tudták mit csinálnak és életükben nem hallottak a Car Pipeline névre hallgató dokumentációról, szóval nem fogja ezeket a fizikai problémákat valószínűleg senki sem megoldani, sem egy egészséges BOP-ot tenni az autók közé.

    Ami az Oreca 07-et illeti, ott lehet ok örömre, ugyanis rövidesen lesz belőle egy tisztességes verzió az URD gondozásában (a VSR névre hallgató online versenyszervező csoport most teszteli az autó beta verzióját a Le Mans-i versenyen).

Új hozzászólás Aktív témák