Új hozzászólás Aktív témák

  • Siszibatya

    tag

    válasz hdekakas #1139 üzenetére

    Szia ! :)

    Ez nem az a topik kicsit eltévedtél a képpel : hogyan néznek ki a gépeink-be való.

    Nem minden embernek van pénze több százezrekért gépet építeni , és akkor ez csak a gépház és monitor még nincs is hozzá . Vízhűtéshez meg végképp

    Az csak egy dolog hogy neked ilyen van és volt rá lehetőséged. Másnak is van ilyen vagy jobb gépe mégsem teszi be a képet róla egy játék topikjába.

    Egyébként egy G-Synces monitoron sokkal jobb játszani , mint tv-n . Még akkor is ha kisebb mint a tv amin játszol épp. Te konfigodhoz egy 35" 3440x1440 felbontású lenne a legjobb egyébként. DSR-el meg feltolhatnád 4k-ra.

    ON: - vegyesen saját vélemény erről a játékról és arra amiket írtál

    1080ti harmat gyenge a 4k-hoz ultrán , minden szorzó és lehetőség maxra állítva . Senki sem akar és szeretne diavetítést nézni , lagolni és nagy fps droppokat látni. Nagyon fontos az fps minden játékban , főleg a minimum és az átlag. Ezen sok múlik és meghatározó a játékélményben / játékmenetben/ és folyamatosság (á)ban.

    Mindenkinek jobb lenne , a többségnek biztos ,ha kb. 75fps meglenne és nem esne be alá drasztikusan, az átlag fps 85-100 A maximum már annyira innentől kezdve nem is lenne érdekes , talán egy kisebb rétegnek . ( más játékokra is elég jók ezek az értékek , főleg ha stabilan tudja tartani a minimumot ami 60 vagy nagyobb )

    És akkor még nem is beszéltünk a 144Hz és az fölötti monitorokról és az ugyonekkora fps számokról játékokban. Van akiknek ez a fontos , főleg online módban.

    Kell még ehhez néhány generáció, Én 3-ra tippelnék. Minél hamarabb lenne persze a legjobb.

    Írhatsz itt bármit ez a játék nincs optimalizálva , egy gyors konzolportról van szó , aminek manapság ilyen a "minősége " sajnos. :(
    Nem ez az egyetlen ilyen játék ebben igazad van . Az embereknek nem kell az ilyenhez hozzászokni , ne ez legyen az irány. Aki tud és van rá lehetősége az fejleszteni fog.

    Itt lenne az ideje egy patchnek , ami tényleg optimalizálja végre a játékot és rendberakja grafikailag is . Egyre gyengébb lessz grafikailag ( ocsmányabb )és jobban terheli a gépet , nem értem miért ez a cél és miért jó ez. Nem reagál jól a grafikai beállítások lejjebbvételére sem.

    Az a nagy szerencse egyébként , hogy sokaknak ad olyan játékélményt , ami miatt játszanak vele a sok negatívum ellenére is.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv.: Tamás

Új hozzászólás Aktív témák