Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AsakuraDave

    őstag

    Elértem a játék végéhez, kivégeztem a Fate of Atlantis 3. epizódjáti is és így olyan 205 órám lett a játékba beletolva. Egyedül már csak Atlantis -ban maradt 1-2 kisebb tisztitásra váró camp meg még az a pár ostaka de amúgy minden más terület kimaxolva.
    A végén a 1 hit assassin buildem:

    Most kipróbáltam ezt warrior fegyver engravinget amit az atlantiszi forged mace ad. Hát elég beteg az az AOE dmg amit ad. Warrior buildembe 85% crit és 300% crit dmg van így osztja az is a criteket szépen :Đ Tetszett hogy a játék végére kb halhatatlan gyilkológépek leszünk, érződik, hogy tényleg erősödik a karakter.

    Számomra a legszebb AC játék mert szerencsére itt az Anti Aliasing opciónál van OFF is és így 1440P+140% res scale mellett tűéles kép eléggé lepipálja a Valhalla mosottas de amúgy szép lenne grafikát. A görög világ is gyönyörű lett, Elysium is nagyon szép színes, Underworld elment itt inkább a boss fightok voltak jók és hát Atlantis úgy szint szép meg minden de picit összecsapotnak és rövidnek éreztem.

    Sztori se teljesen világos, hogy most ez a Layla kölyök miért is szerzi meg ezt a cuccost?
    Elvileg Juno még szabadlábon és próbál testet ölteni, mert jelenleg csak egy "AI"? Ellene próbálunk "védekezni"? A jelen kor sztorija nagyon nem világos nekem pedig Origins-t is kimaxoltam.

    Illetve hát igen ezek már nem a megszokott Assassin játékok inkább egy jó kis RPG fejlesztgetős, gyüjtögetős, kaszabolós valami. Gondolkozom, hogy a két kimaradt részt az Unity meg a Syndicate is elkezdjem az Unity elvileg még elég jó Assassin gameplayt ad. Szerintetek érdemes őket elkezdeni?

    There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák