Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    100 óra után....

    25% előrehaladás,
    30% ban fedeztem fel a területet, de a szinkron/Sas pontoknak csak a 12%a van meg.
    Főhősöm lvl 40et karistolja.

    Legtöbb idő a hajózással és a szárazföldön történő barangolással telik. Csatázok vízen és földön, zsoldost ölök, vagy kultistát,vagy csak aki/ami az utamba kerül, ha úgy van kedvem...
    Lootolgatok, karakteremet istápolom és gyűjtöm amit kell, miközben gondosan,aprólékosan derítem fel az ókori Hellaszt, és oldok meg pár hétköznapinak tűnő feladatot, amibe vagy belebotlok vagy magamnak keresem ki a melótábláról.

    Ezek után jön szépen sorjában, a poliszoknak vagy egy egy kisebb településnek/tartománynak a sajátos gondja, küldetése, ami picit több ráfordítást és utánajárást igényel.

    Végső soron foglalkozom a karakteremmel, annak történetével és a fő csapással, esetleg a játék egészéhez kapcsolódó mellékfeladatokkal.

    Nem tudom mikor lesz ebből DLC, majd mikor engedi....sokára.
    Úgy az egész, szőröstől bőröstől ....sztm 400+ óra lesz.

    Elég jól feltalálom magamat, szórakoztató egy játék, és mindig ámulok mennyire részletesen összerakták ezt a térképet/programot, a tenger mélyétől a hegycsúcsig, a kavicsdaraboktól kezdődően a páncélzat mintázatáig.
    Részletekbe menően és olyan minőségben, hogy a különféle játékmechanikák nélkül is megérné elindítani és elütni benne az időt.

    Persze módjával adagolom, van hogy "alig játszom", van hogy elkap és pár óra egyszerre belepörög. Néha mikor már sok, akkor váltok és teljesen másra helyezem a hangsúlyt, így aztán nem fullad unalomba, nem is erőltetett.

    Van hova fejlődni... megjelenés, mozgás, narratíva és harcrendszer terén is, de már van annyira jó az egész, hogy simán leköt és leginkább a pozitív dolgok maradnak meg.

    Utoljára a Kotor I-II és a Skyrim fogott meg ennyire, ebben a stílusban. Meg persze az AC Origins, és nagyon örülök hogy előbb azt játszottam ki.

    Nincs más hátra, mint előre :C

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák