Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Nem kaptál hozzá? Az hogy lehet? Nekem ilyen volt: [link]
Bármilyen jó, aminek olyan csatija van, amit az alaplap usb3 kivezetésére kell dugni. Vannak olyanok is, amiket át kell fűzni a gépen, és hátul kidugni, és úgy be egy usb 3 portba. Az első megoldás mégiscsak kultúráltabb. -
SipiBcs
őstag
Az Asrock ebben jeleskedik a többi gyártótól eltérően, hogy odarakta azt a plusz 4 furatot. Így nem kell feltétlenül használni új hűtőfelfogatást. Nagy valószínűleg egy picit kilóg a procid valamelyik sarka, csak komoly tuningnál lesz veszélyben. Azért a hőfokokra érdemes odafigyelni.
Léggel 5 GHz-ig lazán el tudsz menni, de ismét a hőfokokra hívom fel a figyelmed.
A lassú bootoláshoz: nekem első gondolatom az volt, hogy nem került fel az összes driver a chipset-hez.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
SipiBcs
őstag
Elvileg működik az átpakolás, win7 túléli. Nálam minden új platformnál a régi rendszerrel kezdtem gépösszetétel után (HDD megmaradt), de a vége minden esetben új op rendszer lett.
Megérdemli!!Nézd meg, hogy a műanyag lefeszítők a helyükön vannak e? Érdemes leszedni óvatosan a procit és meglesni a paszta milyenségét. Megmutatja hol érintkezett, hol lógott ki.
Utána rájöttem, hogy remekül el lehet forgatni a magot és a fejet a hűtésen ezzel a lefogatóval is.
A 85 foknál még szerintem még nem degradálódik a proci, de annál feljebb ne nagyon menj.
A gyári tuningnál nem megy ilyen sebességnél csak 1 mag. Ne feledd, hogy nem írtál feszt. Az is fontos lenne. Lehet ugyanezt a tuningot szorzóemeléssel 1,25V környékén lazán kihoznád. Akkor meglenne a 60 fok körüli hőfokod![ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest