Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz Winner_hun #2145 üzenetére
A Te műved:
L | zsidoboz műve:Kicsit túlságosan kifinomult az arca nem?
Muszály ez a sok ráncfelvarrás?
Az utúbbiban sokkal félelmetesebb.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Eagl3
veterán
-
Sirandrish
legenda
sziasztok...mivel a MODIk nem engedték a régebbi képet ezért érdeklődnék hogy egy ilyesfajta képből tudna-e nekem valaki valami használhatót faragni...Dio 2 barbarian...
Ha más képpről készül az avatar az se baj csak ha valaki nemtudna kire gondolok akkorA feje elég természetesen...
Pliz valaki
az első azért lenne jobb mert világosabb...csak ne legyen olyan pőixeles..köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
legiaap
félisten
válasz Winner_hun #2155 üzenetére
Nem tudom végül is az is jó, amit Te összehoztál, csak egy bajom van vele...úgy nem olyan félelmetes az arca
Mintha az utóbbi képen kontúrosabb lenne az arc. És ettől olyan más.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Winner_hun
titán
válasz Sirandrish #2154 üzenetére
A másik kép is jó, csak javítani kell még rajta Vagy az nem is kell?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nesa
veterán
Kerdesem lenne ki tudna segiteni 1 avatar elkeszitesebe nekem??
Gondolataim mar vannak csak en nem ertek hozza. -
nesa
veterán
válasz L|zsidoboz #2159 üzenetére
Privatba gondoltam megosztani de akkor leirom valami Saul Hudson (Slash) figurara gondoltam a lenyeget viszon a cilinder kalapra lehetne helyezni
Pl valami ilyesmi, ezt ugy talatam. -
nike_
addikt
Sziasztok!
Nem szeretnék jelenleg egyéni avatart (még nem is lehet), de szeretném kérni egy ügyeskezű segítségét egy arckép elkészítésében, elraknám tartalékba.
Szóval ebből a képből kellene nekem a jobb oldali csávó majd avatarnak.
Előre is köszönöm.
-
nesa
veterán
válasz L|zsidoboz #2163 üzenetére
Koszonom a masodik az mar egesz jopofa csak netudom lehet-e karakteresebb kicsit az arca + 1-2 fokal feherebb a bore
Ezt meg talan elis fogadnak a modok. -
legiaap
félisten
L|zsidoboz fórumtárs módosított még rajta:
Szerintem ez marad védlegesre. Nekem nagyon tetszik.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nesa
veterán
válasz L|zsidoboz #2165 üzenetére
Ertem akkor csak annyit kernek hogy vilagosabb legyen a bore es 1 kicsit hegyesebb az ala mint a kepen.
Meg esetleg a cigi ha a masik oldalon logna bar ez mind1
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #2157 üzenetére
de...jó-jó..megtudnád nekem csinálni?
Ugy hogy el is fogadják? 3 napig nem leszek ha addigra elkészülne annak nagyon örülnékEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Winner_hun
titán
válasz Sirandrish #2169 üzenetére
Meg, de nem lesz kész 3 nap múlva. Küldök pü-t.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Sirandrish
legenda
válasz Winner_hun #2170 üzenetére
jó okay...kész lesz ha kész lesz..majd PÜ-ben azt is jelezd pliz hogy kész van
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nesa
veterán
válasz L|zsidoboz #2171 üzenetére
Franko alakul koszonom
Azon gondolkoztam hogy erkolcsileg mennyire ok a cigi a szajaba. lehet jobb lenne ha elhagynank,nem? -
zolynet
veterán
-
-
diablo1984
veterán
-
nesa
veterán
válasz L|zsidoboz #2176 üzenetére
Rendben akkor varunk 1 moderatort aki megnezi.
-
addikt
válasz L|zsidoboz #2141 üzenetére
Nekem teccik Kérdezzem meg a nagybetűs Huszárokat?
-
Agostino
addikt
válasz zolynet #2179 üzenetére
Üdv.
Nem saját gépemen dolgozom, nem is tft-n, szóval nem tudom mennyire sikerült a kép, de ez most elvileg annyira nem szögletes, remélem a szélek sem maszatolódtak el. Ha meg mégis, akkor este nekiveselkedek újra.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2174 üzenetére
Kösz, hogy foglalkoztál vele.
---------->
A kaszát nagyon szépre megcsináltad, megoldható lenne, hogy a finwe által kreált képre az új kaszát feltenni? Fura feje lett nagyon ezzel a megnyújtott kapucnival meg a szája sem túl előnyös így sztem.
Mod: A szemei is bandzsák picit Sztem jó a régebbi kép, csak amit mondtál teis, h. van pár barna folt a kaszánál...
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Nem csak a kaszánál, hanem körben van barnaság, itcafénál ronda, az úgy nem lesz jó.
A kapucni elnyújtásnál a szeménél levő pótlást érted? Mert nekem az a szögletes rész igen furán hatott, azért csináltam meg a kapucnit (kontúrt) olyanra.
A szemein még alakítok.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Eagl3
veterán
válasz Winner_hun #2185 üzenetére
Pl. a kapucnijában van két halvány csík (ahogy megtörik a csukjája) azt is hiányolom belőle, ahol megnyújtottad a kapucniját azért nem jó mert eltűnt a pofa csonja, nem kelt olyan 3D érzetet így szerintem.
Nm lehetne csak simán eltűntetni a barna foltokat, hogy IT-n is jó legyen? Mert összességében sztem a képpel nincs gond.
U.i.: thx, h. foglalkozol vele -
zolynet
veterán
-
diablo1984
veterán
válasz Winner_hun #2185 üzenetére
,
szerinted ezek kiindulásnak jók lennének? Agostino-t dícsérik, köszönet érte!
-
Nyugdíjas
nagyúr
Valami ilyesmi?:
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz L|zsidoboz #2191 üzenetére
Igen sajnos, ez elég valószinü,de jó alapanyag lehet. Agostino már dolgozgatott vele, esetleg ha valakinek van még kedve,akkor megvan nagyban... Itt
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Agostino
addikt
Üdv.
Még egy változat, de lassan nem ártana választani. : )
Zakós és csak fejes:
,
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Agostino #2193 üzenetére
Jólvan, tényleg tudm, hogy sok a baj velem
De ez viszont most tényleg durván jó lett. Ezt szeretném! És szerintem a zakós lenne a jobb.
Többi népek mit gondoltok?"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Agostino
addikt
Üdv.
Csak úgy, mert ráértem, Saul fickó - már ha ő az, de a bozontot elnézve:
Ha meg Columbo hadnagy lassacskán révbe ér, akkor picit is kap:
,
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest