Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
helo!
szeretném ha rápillantana egy illetékes a leendő avatar tervemre, hogy paramétereiben megfelelő e!
itt is vannak:
köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Hurkaleves #11657 üzenetére
Ez így nem jó, túl nagy a többihez képest. Meg lehet, hogy nem ott vágnám meg a képet, ahol jelenleg meg van.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Hurkaleves
őstag
válasz RoyalFlush #11658 üzenetére
ehensz. akkor kérnék egy maximum pixel méretet mind a nagy és kis méretnél!
mert az 1.hsz-ben ugyan le van írva a pixelméret, de az is, hogy nem feltétlen kell akkorának lennie csak a körüli... namost én úgy érzem, hogy bár nagyobb lett, de még "a körüli"...
akkor a maxot kérném és már át is méretezem! (ha jól látom a tiéd is méretben meg egyezik az enyémmel csak nem 50x55 hanem 55x50... a nagy képre értem... )köcce!
-
RoyalFlush
őstag
válasz Hurkaleves #11659 üzenetére
Szemre kell, hogy jó legyen arányait tekintve a már meglévőkhöz, elég ha csak a te hozzászólásod felett lévő tigriskölyökhöz hasonlítod pl., de még az enyémhez képest is kissé nagynak tűnik, mivel nem túl részletgazdag a kép (nem feltétlen kell egyébként, hogy az legyen), tömör, gyakorlatilag egy színből áll (átmenettel) és vastagok a kontúrvonalai.
szerk: ja és a képnek transzparens (átlátszó hátterű) gif-nek kell lennie, amit #B4B6B1-re kell optimalizálni. PNG nem elfogadott! Nézd meg egy ~3-5 pixellel kisebb méretben és vékonyabb kontúrvonalakkal.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Hurkaleves
őstag
válasz RoyalFlush #11660 üzenetére
rendicsek! kisebbre veszem! de, hogy a kontúr miért bánt téged azt nem értem... nekem pl. így tetszik... és ugye nem másnak csináltam hanem magamnak... kérlek javíts ha tévednék!
brb!
látom, hogy bloo már van, de ez speciel nem ő akart lenni... belefér vagy kreáljak egy másik képzeletbeli barátot? thx. -
Hurkaleves
őstag
elkészítettem a képeket a kért módosításokkal azaz:
- kisebbre vettem
- gif-be raktam
- optimalizáltam a kért színkódra (ami miatt kicsit csapott lett a körvonal széle, de nem érdekel... annyira nem vészes..)
a körvonalat nem piszkáltam mert még mindig nem értem az indokolatlan hsz-t..íme:
véleményt várnék.
thx![ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egyedi avatart kérni, és csináltam egyet ami nekem tetszik, szeretném ha valamelyik kedves moderátor megnézné és véleményezné. Köszönöm.
/Az arcképellenőrzőben megnéztem./
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
pincehely
addikt
Tisztelt Uraim.
A kérdésem az lenne, hogy igényelhető-e már számomra az egyéni avatar.?
Valamikor a sötét múltban volt egy eltiltásom, de fogalmam sincs, hogy mikor.
Ezért szeretném ezúton megtudakolni, hogy van-e lehetőségem rá, és ha nincs, akkor mit kell tennem érte.http://kefetemap.deviantart.com/
-
RoyalFlush
őstag
válasz Hurkaleves #11662 üzenetére
- optimalizáltam a kért színkódra (ami miatt kicsit csapott lett a körvonal széle, de nem érdekel... annyira nem vészes..)
Lehet, hogy szerinted nem vészes, szerintem viszont az (a felesleges pixeleket min. törölni kellene) és lehet, hogy téged nem érdekel, minket viszont igen.
a körvonalat nem piszkáltam mert még mindig nem értem az indokolatlan hsz-t.
Teljesen felesleges ilyen erős (3 px vastag?) kontúr, szofisztikáltan kifejezve sokat ront az összképen - egyébként sem egy bonyolult egyéni arckép.
-
ffodi
veterán
válasz RoyalFlush #11666 üzenetére
Értem, egy picit változtattam rajta.
Ilyen lett:
Kell még rajt módosítanom, vagy megfelel így?
-
Kidus
őstag
válasz RoyalFlush #11665 üzenetére
"lehet, hogy téged nem érdekel, minket viszont igen"
Annyira a szambol vetted ki a szot, hogy pont ezt akartam irni
Aranyos, ot nem erdekliAssuming Control
-
pincehely
addikt
Értem, köszönöm.
Emlékszem az általad említett esetekre, a bannokra, és beírásokra.
Elég gyermeteg kis vétségek voltak.
De ha nem, hát nem.
Akkor kivárom a sorom, még ha azóta már bizonyítottam is, hogy kiérdemlem az egyéni avatart.
A szabály, az szabály amely rám is vonatkozik.
Iránymutatásod szerint, mikor érdeklődjek újra a dologgal kapcsolatosan?http://kefetemap.deviantart.com/
-
ffodi
veterán
Értem. Akkor megkérek valakit, aki hozzáértő, remélem segít, és akkor csinálunk valami szép, egyedi avatart..
/Tükrözni? Ha tükrözöm, akkor elveszíti szerintem a lényegét a "kép", de majd azért megpróbálkozom vele, és kiderül, a színeket és a többit értem./
[ Szerkesztve ]
-
Hasek
Közösségépítő
John Spartan:
szerk: Kalapján jobb oldalt, marad egy fehér pötty. Majd leszedem, ha jó.
Szerintem az első jobb. A második furcsa. Igazából ez a nézzen a fórum felé szabályzat nekem nem tiszta. Most az elsőnél a test a fórum felé néz. A másodiknál csak hátranéz, tehát hátat fordít nekünk... Szerintem ez ilyen patt helyzet. Az meg elég nevetségesen nézne ki szerintem, ha az elsőnél a szemét átrajzolnám(olyan degenerált beütése lenne ezzel a testtartással), hogy ránk nézzen, de majd megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Megcsináltam most:
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
-
pincehely
addikt
-
Hasek
Közösségépítő
Igen. Ha eddig nem mondta neked, hogy Te nem kérhetsz, akkor valószínűleg nem volt veled probléma(ban, vagy ilyesmi), vagy ha mégis, akkor meg szégyellje el magát(hogy eddig nem nézte meg), mert feleslegesen dolgoztam...
A képre azt mondta, hogy jó. Akkor azt be lehet tenni requestbe. Az meg már mindegy, hogy hol derül ki, hogy Te kaphatsz-e képet, vagy sem, mert a belefeccölt munka, már bele lett feccölve <- Ez a mondat meg csak ilyen esetben igaz, tehát ne tessék lehurrogni!
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hurkaleves
őstag
szeretném kérdezni a modiktól, hogy amit Hasek kolega korrigált az már elfogadható e?
-
Kidus
őstag
válasz Hurkaleves #11686 üzenetére
Meg mindig erdekesen nez ki, kicsit nehol mintha a konturon atcsuszna a kitoltes.
Assuming Control
-
Hasek
Közösségépítő
Nem értem. Vagyis értem a problémádat, csak Én nem látom. Ezen a képen kitöröltem az eredeti körvonalakat, és nem saját magam által rajzolt, hanem automatikus, 1px vastag, fekete vonalat állítottam be. Ennek okán, a réteg összes létező pontját körülrajzolja. Tehát ha valahol még lenne a testből egy felesleges pixel, azt is körülrajzolná.
Próbáljam meg 2px vastag körvonallal?
szerk: egyszerűen nem látok kilógó pixelt, pedig a szemem kifolyik. Keresek egy másik monitort, hát ha itt van a baj.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Csináltam egy pár újat.
1px: ;
2px: ;
Hát a 2px-es inkább kuka, amondó vagyok...
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
-
Hurkaleves
őstag
módosítottam rajta én is.
mod: bár nekem a széleknél nem tudom miért, de mintha nem lenne rajta AA ... szal ilyen "pixeles"... pedig fotosoppba csinálom...
hasek te ezt, hogyan oldod meg mert nálad olyan szépek a körvonalak... olyan smooth..[ Szerkesztve ]
-
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Hurkaleves #11695 üzenetére
Véletlenül felejtettem benne a cdc5af-es dolgot a kezdő részben. most javítottam. A haladó részt viszont valamiért nem tudom szerkeszteni...
Régen volt CDC5AF, ami mára már B4B6B1 lett.
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest