Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz CactuS #10044 üzenetére

    Az ötletedhez szereztem képet(csak hogy egyre gondolunk-e, illusztráció, a képen a sárga csík lenne az arany rúd). Tetszik az ötlet, viszont ha megoldható és nem nagy probléma, akkor a "bili" sapkához ragaszkodnék, mert úgy felismerhető a karakter egyből(szerintem hozzá tartozik, nem kell teljes, kb mint a képen van és a csatok is lehagyhatóak, ha macerás lenne), egyébként mindenki Clint Eastwoodnak nézné(főleg arany rúd nélkül) és abból ugye "már van" western változat, nem is szeretném a tulajdonosukat magamra haragítanom. :U
    Ha esetleg ezen felül sikerülne egy kicsit komolyabb tekintetű arcot varázsolni hozzá(nem szükséges minden ránc stb.), csak hogy felismerhető legyen, az már minden várakozáson túlmutatna.

    Természetesen megértem a dolgot, sőt nincs/nem is volt elvárásom idővel kapcsolatban,mindenki ember (kivétel Alexa és Vanda AI ;] ), ha egy hónap múlva készül el vagy kettő múlva az sem probléma.
    Egyenlőre még konkrét választ nem kaptam, hogy megvalósítható-e a karakter, de ha látsz benne fantáziát, akkor biztosan. Én már ennek is örülök, hogy ennyi rajzos forrást sikerült felkutatni, ahhoz képest, hogy filmből/portrékból szerzett fényképekkel kezdtük meg az ötletelést. :)

    Ha látsz benne fantáziát, mindenképpen egyeztessünk, hogy mi a cél, mert az igazat megvallva az anime-s dolgok nem igazán az én világom, így a forrásképszerű végeredmény nem biztos, hogy tetszene és semmiképpen sem szeretném más idejét/energiáját pazarolni feleslegesen. Ha szükséges és tudok is segíteni, írd meg nyugodtan, akár további képek/jelenetek gyűjtésében, akár részmunka keretében a szerkesztéssel(ahogy írtam nem vagyok tehetség, sőt), de ha kell képről átrajzolni vagy hasonló lehet meg tudom oldani és azzal sem a te időd menne el. :R

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák