Új hozzászólás Aktív témák

  • Raysen623

    addikt

    válasz copass #3646 üzenetére

    Lényegében hasonlót írtam. DE "ezért erősebb az intel architektúrája, mert jobban vannak optimalizálva rá a progik" ez netto baromság és marketing bullshit. Méghogy jobb optimalizálás? Talán le vannak maradva a szoftverek a multicore-hoz képest. Mit gondolsz miért olyan erős az intel egyszálú teljesítménye? Csodák nincsenek, csak fejletlen szoftverek, meg a jó öreg tesztprogramok amik semmire nem jók, mert átlag user nem fogja érezni a különbséget.
    Egyébként meg az Intel is több megoldást vett át az AMD-től...szóval no comment. Mindenesetre a Corei cuccaik kifulladtak, lásd skylake, ami már lassabb mint a korábbi generáció. Szóval az Intel jó, de nem annyira mint amennyire mondják.

    ATI driverrel kapcsolatban meg: éveken át ATI VGA-m volt és semmi bajom nem volt a driverekkel. Akinek van, annak lenne a másikkal is, mert vagy hozzá nem értő módon telepíti, vagy csak simán nem ért hozzá (pedig nem nagy tudomány). Hasonlóval viszont találkoztam most kb két hete az NV oldaláról is: egyszerűen nem akart települni a driver. Kb 4. alkalommal sikerült neki. Ennyit erről. Semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik driver. Ezt általában itt a PH-n hangoztatja a sok AMD hater.

    A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

Új hozzászólás Aktív témák