Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz Koczó93 #87568 üzenetére
Nem tudom mennyire jó viszonyítási alap: én 2017. szeptemberében vettem egy 2017-es Airt, 320-ért. Nyáron adtam el, kvázi új állapotban, kb 50 ciklussal (nem töltőről ment, nem volt használva), egy tokkal és egy DP-HDMI kábellel, 160-ért. Utólag a tokot sajnálom, hogy odaadtam, nem kellett volna vennem másikat.
Renault Megane IV Limited
-
bmakszim
senior tag
Nem tűnik ez nekem sürgősnek a részedről, szóval azt tanácsolnám várd meg az ősz végét. Nyáron, a WWDC-n azt ígérték, még idén kapunk Apple Silicon-nal szerelt Mac-et. Akku időben hatalmas ugrásról pletykálnak. Ha beválnak, szerintem nagy bukó lehet egy most újonnan vett gép.
Bár az tény, hogy ha 2-3 év múlva akar majd valaki használtat venni, akkor a 2017-es után a 2020-as lesz a leginkább ajánlott széria. -
Rage47
veterán
Én kiábrándultam a Macbookból kicsit - 5 éves gépem volt, eladtam, de 3x volt már szervizben és most megint kellett _volna_ a púpos akksi miatt. (Sosem volt még szervizben ennyit egy kütyüm sem.) Szuper gépek, jó használni őket, de hacsak nem munkára kell és nem hozza be az árát, akkor nem vennék már. iPad Pro most, amit használok "fő" gépnek, hétköznapi használatra tökéletes. Melóhoz van egy wines gépem - rendes desktop gép sztem mindig kell a mai napig, egy iPad nem elég. Valamint ha Excel kell, wines gépen még mindig jobban fut...
Még annyi, hogy 128GB-os Macem volt, de ez hiba, sosem vennék ilyet már, nagyon sokszor kevés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- MacBook Air 13" 2014
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest