Új hozzászólás Aktív témák

  • Syl

    nagyúr

    válasz brickm #81987 üzenetére

    Teljesen fluid - Én Minit használok egérrel. Olyan darabos a Safari scroll, hogy idegrángást kap tőle az ember (tíz évvel ezelőtti adroid telefon smooth-abb volt ettől!). Tudom, vegyek 46 ezerért magic trackpad-et vagy fizessek 3rd party szoftverért. Amikor ezt a Firefox izomból tudja.
    Gyors - Ezt sosem értettem. Nekem teljesen mindegy, hogy a PH fórum 0,8 vagy 0,7 mp alatt töltődik be. De biztos velem van a baj. Velem, aki még a modemes korszak leg-legelején, 14,4 kbps sebességgel kezdett internetezgetni. Nem tudom díjazni az egy-két tizedmásodpercnyi előnyt :B
    Akkut nem zabálja - Mininél nem nagyon érdekel. De előtte a MBP-nál nem vettem észre nagy fogyasztást.
    Mi kell még? - alap funkciók. Például: Ha bezárom az utolsó lapot, ne zárja be az egész ablakot. A könyvjelző eszköztáron legyenek kint a faviconok. A könyvjelzők közé lehessen elválasztó vonalat tenni. Szöveges internetcímet kijelölve fel tudjam húzni a címsávba (inkább a Firefoxos Swift Selection Search bővítmény). Legyen benne normális kukikezelő (de inkább Cookie AutoDelete bővítmény). Profilkezelő (container tab vagy chrome stílusú teljes különálló profil). A letöltött fájloknál kiterjesztés szerint lehessen választani, hogy mit kezdjen vele. Csak lementse vagy x programmal indítsa el. Stb., stb.
    Értem én hogy ezek az én preferenciáim, és nem mindenkinek fontosak, de azért kicsit visszás amikor egy alaptudású szoftvert elkezdenek agyondicsérni.

    Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

Új hozzászólás Aktív témák