Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz nozs23 #78014 üzenetére

    nézd, én mindennapos fotós munkára értem (én ebből élek, naponta min. 4-6 órát ülök előtte), nem az eldöcögős hobbiszerkesztésre. megvettem anno a 13"-os 2015-öst, kikészített a lassúsága. 2 mag dvga nélkül. és nem, nem igaz, hogy nem kell a dvga az Adobe LR-hez, PS-hez. utóbbi elég rendesen használja, már a belenagyításhoz is, liquify-ról pl ne is beszéljünk. a LR sajnos jóval kevésbé, ez tény - hogy pusztuljanak meg a programozói :D -, de ott is érezhető, ha nincs. de valóban cpu igényesebb. pont emiatt mondom, hogy a 2015-ös 2 magos édeskevés neki. az újabbakat nem ismerem, nem tudom, hány mag és mit tudnak.
    az, hogy röhögve elmennek rajta a programok, az barokkos túlzás, igen türelmes ember lehetsz.. :DDD

    nekem 2015-ös 15" van, 2,5ghz, 16gb ram, rx370 talán. külső monitorra kötve jobban megy, mert az "csak" 2k-s, de ne felejtsd el, a retina képernyő hatalmas felbontása miatt a LR eléggé tud szenvedni, ha laptop képernyőjét használjuk. ezzel a macbookkal már lehet dolgozni, de amikor ritkán ezzel tolom a napi melót (utazáskor mondjuk), azért érezni, hogy elférne még a kraft rendesen.
    egyébként hackintoshon dolgozok, i7 3770, gtx980. erre is ráférne egy erősebb update már. a vga mondjuk marad, abból nem kell erősebb.

Új hozzászólás Aktív témák