Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz TheMarci #19954 üzenetére

    Érdekes, én fordítva vagyok vele, de mivel azt használom sok-sok éve, ez természetes. Kb. másfél éve nyomom a Mac-et, rengeteg dolgot megszerettem benne, de van ami kiakaszt.

    Első és legidegesítőbb a mappák, oszlopok, mappanézet összevisszasága. Ha erre lenne megoldás, kb. 100%-ban boldog lennék.
    Mivel rendmániás vagyok, ez megkeseríti az életem. HELP!

    A másik, hogy gyakran nem aktív az utoljára használt alkalmazás. Pl.: Safariban olvasok egy cikket, közben más dolgom van, a gép zárolja magát, visszalépek, nyomok egy F5-öt, akkor frissüljön az oldal és ne kelljen külön belekattintani. Praktikus lenne, ha egyből tudnám folytatni, amit megkezdtem.

    A levelezőben kifogtam egy létező hibát, amit évek óta görgetnek: Van 2 fiók, amit nem akarok lekérni. Ezen két fiók beállításainál kivettem az "új üzenetek automatikus ellenőrzésekor ez is legyen ellenőrizve" jelölőgombot, de mégis lekéri. Gmail-ben már le van kérve, csak küldésre használom. Amikor rákérdeztem a telefonos supportnál, hogy mit lehet tenni, a válasz az volt, hogy töltsek le másik klienst a Mac AppStore-ból. :-( GRRR!

    Végül pedig a megosztás. Windows-os gépekkel itt megrekedtem. Vagy mindenkitől én másolom át, vagy Dropbox. De ez nem annyira vészes.

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák