Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Sumi #103242 üzenetére

    Akkor te vagy a világ legpechesebb embere.

    Összes maced hibás, a windowst meg soha egy program nem fagyasztotta ki
    MacOS szarságaival nem lehet együtt élni, de gagyi Windows géppel elégedett lesz
    Mac gariztatás rossz, Windows gép gariztatással gondolom soha senkinek nem volt problémája

    Na ilyen szélsőségekkel én nem tudok mit kezdeni. Fordítva is igaz, aki a Windows hülyeségeit nem tudja elviselni, annak áldás lesz a Mac kevesebb szívással. Hogy más a rendszer, meg kell szokni, az nem hiba.

    "iWorks.. Úgyis felteszi az ember az officet, azért csak az a "szabvány"

    Macre is fel lehet tenni az Office-t ;) Az érv az volt, hogy out of the box élményben a Machez járó iWorks többet ér mint a Windows-hoz járó Wordpad :D Windows-on alapból nem tudsz megnyitni egy Word docx fájlt, Macen igen.

    iMovie: szintén az érv az, hogy az iMovie többet ér, mint a Windows Photos app része video editor.

    Szoftver design-ról se kell beszélnem melyiknél egységesebb és tisztább irány. A Win10 hányszor volt újrakezdve, egy normális dark mode nem sikerült, file explorer lehet sötét, a fájlmásolás tulajdonság popup már nem, candy crush hülyeségek, szar animációk, UWP bukta, gépház és vezérlőpult egyszerre mindkettő hiányosan, Edge újrakezdése, aztán a Win11 megint egy félkész katyvasz és várhatsz megint éveket pofozzák ki. Mac van preview, stacks, spotlight jobb a win keresőnél stb. kényelmi dolgok.

    Apple hivatalos jelenlétről, szervizről egyetértek. Kicsi a piac, még Bécsben is csak pár éve nyílt meg az üzlet, akkor itt Észak-Balkánon várhatunk még. Ár esetében csak az 1 dollár 1 euró módszer az ő saruk, a hungarikum rekord áfa, artisjus, magyar fizetések nem az ő hibájuk. Egyébként, hogy ne kelljen az összegről vitázni, azért kezdtem azzal ugyanannyiba kerülő Mac és Dell legyen a téma, engem nem tudnál rábeszélni a linkelt ezer dolcsis Dellre az ezer dolcsis Air helyett.

Új hozzászólás Aktív témák