Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz Thome #5064 üzenetére

    De mindenkinek szét van nerfelve, nem csak Neked. Így voltaképp az erőviszonyok nem változtak.
    Amúgy én light/shotgun kombóra megyek. Alternátorral már elvagyok, csak azt sajnálom, hogy nem lehet rárakni minimum 3x midranget, így ha jön egy 301 szembe, akkor ujjongok :DEgész jó fegyó középtávra. Alternatorból meg elég sok van, azt viszonylag gyorsan összeszedem. Az R99 meg nekem is túl gyors, ahogy fentebb is írta a kolléga. Ha pontos lennék, mint a prok, akkor szvsz még mindig meta lenne, de nálam ez nem játszik, sajnos.
    Shotiba meg inkább EVA-8 double tap triggerrel, vagy ha nincs, akkor mastiff. PK-t nem szerettem, az nekem túl lassú volt. Főleg a reload.
    Sniperkedni is próbáltam régebben, nekem a Triple Take jött be. Nem feltétlen ragaszkodtam a choke-hoz, anélkül jobban tolerált. Aztán akárhogy variáltam, nem tudtam kiötölni, hogy mi legyen a TT mellé, amivel elvagyok középtávra, és közelharcra egyaránt. Így dobtam a sniper témát, és lett a light ammo/shoti vonal.
    Ebben még az is jó, hogy shoti ammobol, még DTT is használva, elég max 2 doboz, tehát kisebb batyuval is jut bőven hely. Azt még tesztelgetem, hogy mennyi az optimális light lőszer, de 200 általában elég az első harchoz, utána viszont kell a loot. R99-nek biztos kellene 300-350 is.

Új hozzászólás Aktív témák