Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    válasz markknight #2783 üzenetére

    Húha, azért hülyeségeket ne irjunk már.

    Tételesen cáfolva, reagálva;
    "Kaptunk egy Battle Passt, amiben semmi érték nem volt" -> Neked

    "Halkan jegyzem meg, hogy 60k biztos belement a játékba, de majd leszámolom." -> Halkan jegyzem meg, hogy minket egyáltalán nem érdekel, és nem is releváns csöppet sem, hogy te mennyi pénzt költesz egy ingyenes játékra.

    "Hadd ne menjek bele, hogy a mappon és a szinkronok felvételén kívül, ezzel a játékkal nem dolgoztak egy percet sem. Körülbelül 5-6 modder összetudja ugyanezt rakni 1-2 hónap alatt, aki meg mást állít annak fingja nincs a fejlesztésről."
    ->> Ez komoly? Karakterek képességei? Ugrás fizika? Ping system? Voice communication? Lootrendszer? Fegyverek? Party kreálás? Karakterválasztás? Játék fizikája? Karakterek videói, történet? Szerinted ezek mind megalkották magukat? :D :D Jézus ember, és ha még egy patchről is van szó még akkor is vicces ez az 1-2 hónapos megjegyzésed. Vagy fogalmad nincs a játékfejlesztésről vagy nagyon fáj neked a 60k :D

    Amit kiraknak patch, az az kivétel nélkül mindig elront valamit, tehát deployolni se tudnak normálisan. Ez minden csak nem live service.
    ->> Amikor kijött, állandóan kifagyott mindenféle ok nélkül, lerakta magát asztalra, laggos volt. És ez csak ami nálam tapasztalható volt, az h globálisan mennyi issue volt bele se menjek.

    Azóta ezeket mind javitották, nekem már sose fagy ki a játék, a szerverek is sokkal ritkábban laggolnak. A bugokat folyamatosan javitják, ha vmi el is megy a deploykor azonnal javitják.
    Én is irtam a patch fórumba és a DEV válaszolt, próbált segiteni. Aztán rövidesen a problémát meg is oldották. Ez mi ha nem live service? És egyébként is, tudsz mondani olyan játékfejlesztő céget ami nem hibázik patch realesekor? Csgoban a múltkor frissitettek egy mapon, -> átlehetett látni a füstön. Valve, 12312milliós játék. Diablo3? Patcheltek egy bugot, létrejött egy másik amivel végtelen ideig tudták XP-zni egyhelyben állva. Blizzard?

    Örülök, ha 1-2 embernek tetszik, de ha játékkal nem fognak többen játszani (már pedig kvára csökken a játékosok száma, sokszor nem is talál harmadikat) akkor az EA úgy lelövi a pcsába, mint annak a rendje.

    What? 1-2 ember? Még mindig 1 másodperc alatt talál 60 embert, akkor szerinted hányan játszanak a játékkal? És az, hogy "nem talál elég embert ezért csak ketten vagyunk" az nettó hülyeség, origin party inivteja egyrészt szar, másrészt meg a harmadik ember simán kilépett karakterválasztó előtt.

    Persze, ha most lecsökken a népszerűsége akkor lelövi az EA :D
    Annyi potenciál van a gameben, hogy hihetetlen, még sehol nincsenek más mapok, dedikált szerverek, expensionok whatever.

    ++

    Ezt már egyszer leirtam, de úgyérzem megintcsak releváns

    "Azok akiknek kevés a content egytől egyik a fort niteből jöttek?

    Ezt most teljesen komolyan kérdezem.

    Bármilyen más játékot veszek elő amiben van multi(és játszottam is vele), mindegy most, hogy battle royal, hack and slash, fps, mmorpg, bármi, fasorban sincs kontentben az Apexhez képest, fortnite kivételével.

    Cs-ztem 15 évet, egy új pálya kb évente jön ki, olyan ami meg is marad az 5 évente. A pályák nagyrésze amin játszunk 15 éves. Skinek 4 éve vannak, szinte csak és kizárólag pénzért kaphatsz minőségi darabokat, a ládák amik esnek pénzbe kerül kinyitni.

    Ezzel szemben itt ingyé' van a láda és ingyen tudod kinyitni. Csgoban a ládáért is, a kulcsért is fizetni kell, ráadásul sokkal többet mint itt (2.5 euró egy kulcs). Itt meg csak a láda kerül pénzbe, és jóval olcsóbb.

    Diablo 3? Wow? Dead space sorozatok? Pubg? F1 sorozatok? Csgo?

    Mindegyiknél nem hogy contentért, de nyilvánvaló bugok kijavitásáért heteket kell sirni.

    Battle Royal gamek?

    Pubg-vel van csak tapasztalatom.
    Hol van ehhez képest? Vissza hivni a lelőtt társunkat? Hősök, tök különböző képeségekkel és kezdésnek van kapásból 8 karakter? És alig telt el 2 hónap a starttól, és már van season pakk meg még egy karakter? A bugokat FOLYAMATOSAN javitják, amit youtubeon találsz exploitok szinte már egyik se működik, aztán 2(!!!!) hónapos a game.

    Egyeseknek elképesztő elvárásaik vannak egy új játékkal kapcsolatban. Kezdésnek amit leraktak az asztalra olyan szintén felülmúlja a kompetens játékokat, hogy én köpni nyelni nem tudtam. Ping rendszer? Hősök tulajdonságai? Jumpmaster? Visszahivás? Lootolás? Legjobb.

    Miközben ugye annyi lenne a lényeg, hogy vagytok XX-en egy szigeten aztán nyird ki a másikat. Annyira azért nem sok kontent kell bele, legyél te a túlélő azt jólvan."

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák