Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Vááááááááááááá!
Gyerekek esküszöm agygagyit kapok! Nem éppen mai cikk, de most találtam meg. Hát ha ez nem röhejes, akkor mi az???
Az Inuyasha túl brutális és károsan hat a gyerekek fejlődésére Ehh, behalós szmájli is kéne
Bővebben: link -
Szten Márs
nagyúr
válasz Chandler #1847 üzenetére
Évente kétszer rendezik meg, animetalálkozó ilyen-olyan programokkal, vetítésekkel, cosplay-jel, stb... www.animecon.hu
Két nap alatt végignéztem az Elfen Lied-ot, hát mit ne mondjak... lelkileg baromi megpadlóztató... nullázott... nagyon nagyon üt. De valaki árulja el, hogy lehet-e tudni hogy Lucy-e az a végén aki látszik a kapuban az utolsó rész végén.. azaz életben maradt-e... bár gondolom nem... azért mondta annak a barom katonának is, hogy többet nem látja, mert meg akart halni. -
Szten Márs
nagyúr
válasz Hellfrost #1850 üzenetére
A vektorai csak két méteresek, azokkal nem indíthatta el, annál messzebb van az óra a kaputól.
Igen többféleképp érthető, ez még külön kis szemétség az alkotók részéről, hogy had rágjuk magunkat...
És így meg is tálaltak neki, meg minden.. uhh... na mindegy, még meg fogom párszor nézni az tuti, úgy érzem még nem vagyok elég depis. -
Szten Márs
nagyúr
válasz Chandler #1859 üzenetére
A sima az jó, a Z egész jó, egészen a Cell Saga végéig, a Boo vagy Buu, vagy hogy írják szaga förtelmes, rettenetes, de azt már nem is akarta írni Akira Toriyama, csak mondták neki, hogy vagy megírja, vagy harapofogó a tökeire...
A GT az szánalom, annyira de annyira rossz, hogy az már már epikus pocséksági magasságokba röpíti, de azt nem is Akira barátunk írta. Azt hogy ki írta, vagy kik írták nem tudom, de nem voltak a toppon
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudja, valaki, hogy ez a kép melyik animéből van?
Köszi!
[link] -
Szten Márs
nagyúr
válasz Agostino #2215 üzenetére
Kössz ez a e.go studio tipp (amit észre sem vettem a kép alján) tényleg jelentősen szűkítette a dolgokat. A pasi a képről nagy valószínűséggel a Castle fantasia-ból van és azok a csajok amiket kidobott castle fantasia-ra is nagyon olyan stílusban rajzolódtak...
Csak nem találok sehol értelmes dolgot erről a castle fantasia-ról
EchoNorbi:
Te valamit NAGYON benéztél Kouta és Lucy viszonyában.... -
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok, nem tud valaki a Traveller Yami-hoz (eredeti címén Yami to boushi hon no tabibito) magyar feliratot, vagy legalább angolt?
-
Szten Márs
nagyúr
válasz ArchElf #2269 üzenetére
Thx a választ, próbálkozom, van egy ráégetett angol feliratos verzióm, de le kéne fordítani egy lánynak, és ha a fordításon kívül még időzíteni is kell, akkor pont karácsonyra leszek kész Így is vicces lesz, mert arra kell játszani, hogy a sub felirata eltakarja a ráégetettet, bár ez mplayernél teljesen jól megy.
-
Szten Márs
nagyúr
Azért a Full Metal Panic első sorozata aligha hasonlítható a Fumoffuhoz, vagy a TSR-hoz, ez utóbbi kettő nagyságrendekkel jobb.
A FUmoffu idióta fuldokolva röhögős a TSR meg csak szimplán jó, nagyon. Az első sorozattól kivert a ragya, nagyon nem szerettem, de mondom, nem összehasonlítható. -
Szten Márs
nagyúr
válasz Gergello #2344 üzenetére
Személyes best animék:
Elfen Lied és Air. Az előbbiben bár szép mennyiségben van vér és repkedő testrészek, szvsz nem öncélúak és zseniális, remek történet és baromira üt. A második egy nagyon szép történet, ugyanannyira üt, mégis tökmáshogy. Ilyen kis lelkileg megviselős kiborulós animék.
Aztán feltétlen best az Azumanga Daioh. Fetrengve röhögős idióta, aranyos.
Ja és ami ebben a topicban egyszer sem jött elő:
Maria sama ga miteru. - Nagyon aranyos és szép anime, emberek, tessék megnézni, nem igaz, hogy senki nem ismeri...
(Valójában még ideírnám a Full Metal Panic Fumoffu-t, mint második fetrengve röhögőst, de ugyebár ez egy 3 sorozatból álló anime középső sorozata, bár minimális történet-előismerettel kvázi önállóan is élvezhető.)
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
válasz ArchElf #2350 üzenetére
Maria sama ga miteru, hát Yuri... talán.
Nem leszbikus anime, baromira érzelmek vannak és nem is szerelmi-érzelmek, gyengéd, aranyos, nem éppen Shoujo Ai-nak mondható, szerintem inkább mki nézze meg, aztán kategorizálja
Amúgy természetesen attól függ milyen a közönség, hiszen ízlésről beszélünk, ami szubjektív úgy ahogy van.
Az Air-t érdemes megnézni, az utolsó (előtti, azaz 12., bár kvázi az az utolsó ha úgy vesszük) rész visz mindent, azért érdemes végignézni sztem. Az első 3 részből nem hiszem, hogy sok lejön. Bár akinek nem tetszik annak a világnak a hangulata, lehet nem is fog, nem tudom.
Az Elfen Lied meg egy olyan állat, amit általában vagy nagyon szeretnek, vagy pedig nagyon lehúzzák az 5/3 nem tudom mi, sztem 3/5-öt akartál írni, az pont ritka értékelés sztem
(A Gőz-ön... izé... tudsz linket adni? ) -
Szten Márs
nagyúr
válasz Szten Márs #2351 üzenetére
Bár belegondolva Yuri-nak sem Yuri, semmi utalás erotikára, vagy bármi ilyesmire, a romantika sem romantika, az indíttatása teljesen más, sokkal finomabban árnyalt, mint hogy ilyen címkéket lehessen rányomni, pont ettől jó nagyon. Szvsz.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Chandler #2353 üzenetére
A Shoujo az ilyen kis tinilányos szerelmes romantikus, a Soujo-ai meg hasonló, csak lány-lány szerelemmel. (sztem a tini sem muszáj, bár úgyis az lesz ) A Yuri szvsz árnyaltabban adja ez utóbbit.
Persze lehet nem én adom vissza a legpontosabban a műfajok jelentéseit, de google sokat segíthet
MOD: én is megtettem most a guglizást és a Yurit egynek mondják a Soujo-ai-val szal lehet hülyeségről filóztam fentebb
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
válasz ArchElf #2369 üzenetére
Világos. Engem mondjuk abszolút nem zavar, az érzelmek és az egész háttere ugyanaz, teljesen mindegy hogy azonos vagy különböző neműek között van. Szerintem. Meg mondjuk nekem sok igen jó meleg barátom van mindkét nemből, a mostani barátnőmmel is úgy jöttem össze, hogy ugyanabba a lányba voltunk szerelmesek, szóval napi szinten tapasztalom, hogy nem másabb, rosszabb, elítélendőbb, stb, egyáltalán.
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
válasz zsiga667 #2398 üzenetére
Nem tudom, engem szórakoztat a cosplay, persze lövött dolog, de pont ettől.
Amúgy nagy kivetítőn nézni dolgokat igen feelinges tud lenni, amv-k nézése is kissé más, mitn youtube-ról, szóval egy próbát megér, úgyhogy pls azért ne robbantsd fel
Öööö valamikor még a Mamut mögött a Millenáris parkban, vagy hogy hívják volt, nem tudom, hogy a Pecsa mennyivel nagyobb, hogy áttették oda, nekem nem tűnik nagyobbnak.
Cathfaern:
Sztem félévről félévre többen lesznek, úgyhogy nem reménykednék, hogy a két nap szétoszlatja az embereket, meg sztem a többség két napos jegyet vesz.
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
Valaki meg tudja mondani, hogy hívják ezt a lányt a Final Fantasy Advent Child-ből?
[link] -
Szten Márs
nagyúr
Most néztem végig a Strawberry Panic-et, végtelenül aranyos kis anime, pár idegesítő dolgot leszámítva baromi jó
-
Szten Márs
nagyúr
Szavazzatok a kedvenc anime lányotokra:
[link]Ez már a 7., utolsó forduló, így már csak három lány maradt bennt. Minden körben 3 lány esett ki szóval voltak jópáran az elején mégis sok név hiányzik. Mindenesetre akinek van kedve szavazzon a 3 döntős valamelyikére
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Gergello #3363 üzenetére
A három döntős?
Hinata és Sakura a Narutóból, valamint Rukia a Bleachből.
De ha a youtube videó leírásánál megnyomod, hogy more infó, akkor láthatod ezt is és azt is, hogy ez előző körökben kik voltak és melyik körben ki esett ki.Az utolsó 6 bennt maradt amúgy Hinata, Sakura, Kagome, Winry, Orihime és Rukia volt.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Gergello #3365 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés.
Anno láttam pár cosplayt, meg két részt a jetixen, (mint kiderült talán az egész sorozat két legroszabb részét ) meg egy vagy két AMV-t a roszabb fajtából és hát megvolt a Narutóról a véleményem, eléggé gyógy-animének tartottam.
Aztán láttam pár jobb AMV-t úgyhogy belenéztem (nem mellesleg eredeti japán szinkronos részekbe ami azért sokat dob a magyarhoz képest) pár részbe és az a helyzet, hogy rájöttem, hogy tetszik.
Kellő mennyiségű idiotizmus van benne, pont hogy jó legyen, a fightek is kidolgozottabbak, mint mondjuk a Bleachben, a történet sem rossz, a karakterek sem rosszak. Persze nem halálkomoly anime, de kikapcsolódásnak teljesen jó, főleg ha az ember szereti a verekedős animéket.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Android felhasználók OFF topikja
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest