Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Clannad-ot nem láttam még, de nem biztos, hogy egy Angel Beats jó választás lenne rögtön utána. Bár igaz, hogy eltelt egy kis idő azóta. Dokuro-chanba akkor kezdj bele, ha bírod a folyamatos és gusztustalan agymenést (itt nem a gurora célzok ). K-on-t akkor, ha valami extra moe-ra vágysz, sok nevetéssel.
Én a helyedben vagy egy röhögősbe, vagy egy Gosick-ba kezdenék bele (a többit nem láttam). De ezek közül mind jó.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Darth_Revan
veterán
Death Note jó kis sorozat, vannak unalmas részek, de vannak olyan részek amikor eldobtam az agyam, hogy Light milyen furfangosan túljárt az eszükön.
Keion jó kis sorozat, kész voltam attól amilyen pofákat csináltak egyes karaktereknek néhány szituációhoz Kiváló anyagot adott még az előző írásomhoz is
Kíváncsi vagyok az év végén érkező egész estés filmre és remélem az új manga után új évad is jön az anime-hoz.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
-
törölt tag
Mindegyik jó (Airt nem tom) meg a K-on uncsi, a zenék jók benne, meg a szereplők moe-sége miatt meg lehet nézni egyszer (meg ugye sok hentai van belőle)
Angel Beats! ...Death Note ...Dokuro-chan A kedvenceim szal sztem sorsold kiJah Dokuro-chan primitív de ha nem túl komoly ember nézi a röhögés garantált Nah meg ha tetszik / nem tetszik, az ember azt a sorozatot nem tudja kiverni a fejedből xD
pi piru piru piru pipiru píííí (3,14)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest