Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz Mister_X #19671 üzenetére
Van természetesen, itt az AA-n sokhoz van felirat, egy időbe én is onnan szedegettem, aztán belejöttem az angol nyelvbe,
-
Crystalheart
őstag
válasz Mister_X #19671 üzenetére
Ha detektívesdi kell, akkor Gosick. Nem egészen tudom, miért, de akármennyi animét néztem is meg azóta - jó, nem volt az olyan nagyon sok, de a jövőben is így lesz -, arra valahogy mindig nagyon emlékszem. Egyszerűen olyan kerek, és nagyon epic. Kár, hogy a nyomozós részek nem túl agymozgatóak, és a sherlockos logika valahogy háttérbe szorul a főszereplő lány "módszere" mellett, de végeredményben nem túl zavaró, el lehet fogadni, hogy az az ő módszere, ami, és kész. Bár itt is főként tinik szerepelnek, ez bocsánatos, mert itt nem csak fanservice miatt történik, hanem az alapkoncepció és a történet része.
Másik, amiben van nyomozósdi, és ami fate listáján tán nem is szerepel, de szerintem jó kis anime, csak eléggé underrated a néhány laposabb közbülső rész miatt, ám remek film lehetne belőle, az a Speed Grapher. A legjobb és legösszetettebb antagonista is ebben van, akit animében valaha láttam. Szintén epic. Ja, és a szereplők átlagéletkora bőven 20 fölött van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest