Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Clannad első évad önmagában elég tingli-tangli, javaslom az újranézését, és a második évadot utána. Kötelező. Ha végignézted, eldöntöd tetszett-e, vagy sem, meg hogy hány ezer dologba tudnál belekötni.
#Nova: Azért jó lehet úgy ilyen magabiztosan jó drámákat ajánlani, hogy a listádban szereplő sorozatok közel felét is alig láttad. (Csak már kb. zsigerből tolod, mik azok, amiket itt a lakók preferálnak. )
#orichalcos: Saikano-t *****á fikázná.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
Ano hi-nek adj még egy esély szerintem. De, nem erőltetem csak nem 3 rész alapján kell dönteni...régen én is ilyen véleményen voltam...ma már nem.
Archanon
Valahogy úgy , a listából amit tudok nézek.
Nézni jelenleg a Shinkai filmeket tudom, a többi szüneten van, mivel még kis Kanon hatás alatt vagyok. Meg, későbbre is tervezem a Clannad+ef párost.
Konkrétan letoltam a Kanon-t másnap neki mentem egy Shinkai filmnek és kiütött....azóta próbálok vidám animéket nézni, újra.Ha már Shinkai filmjei eszembe jutott mi volt a másik éven megjelenő filmnek a címe:
Dareka no Manazashi és persze Kotonoha Niwa.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest