Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    Srácok, tudnátok segíteni, bajban vagyok :) Amennyire nagy hévvel vetettem bele magam a dologba, annyira ütköztem falakba így 2 hónap után. Ahogy nézegetem itt a dolgokat, arra jöttem rá, hogy egy elég szűk réteg képes lekötni.

    A Bleach még határeset a "gyerekesség" oldaláról, szerencséjére van pár dolog ami nagyon megfogott, továbbra is tartom a rajongást. A Samurai Champloo pedig nekem lett írva, ahogy már mondtam. Viszont ezek elfogynak/elfogytak, és keresem az utánpótlást. Itt akadtam el. Nem tudnak lekötni az animok, amik szembejönnek. Nem akarok One Piece-t, nem akarok Fairy Tail-t, drámát, vígjátékot. Én a kardos filmeket szeretem :D Azon belül a Bleach az "easy ride" kategória, a popcorn mozi, arra mindig vevő vagyok. De igazából Samurai Champloo jellegű filmeket keresek. Tudnátok esetleg ajánlni ilyet? Kizártnak tartom, hogy ez az egyetlen ilyen a palettán, csak hát amatőr vagyok, azt se tudom hogy és hol keressek.

    Komolyabb, kevesebb idióta/bájos poénnal teletömött szériát keresek, aminek jó, ha bushido/budo az alapja, bár nem kizáróok, ha nem. Nem igazán tetszik az olyan, ahol mindenféle kreált lények vannak, nem tetszenek a beszélő plüssfigurák, és az orrvérzés minden 2 részben :D

    Ötlet? :B :R

    mod:

    Milyen témázás megy itt, prostik, rézfánfütyölő rézangyal, ásztákurvá, miről maradtam le :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák