Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Ijk #7111 üzenetére

    Ez nem így megy. Tudom, hogy MIT veszítettem...

    Crystalheart: Továbbra is érdekel, hogy miért gondolod, hogy különösen érdekes a lolimánia.

    Ghostface: Én egyáltalán nem beszélek vele. Azóta nem láttam egyszer sem, pedig nem lakik túlságosan messze. De képzelj el egy olyan kapcsolatot, ami a feltétel nélküli bizalmon és szereteten alapult; gyakorlatilag az első perctől kezdve együtt éltünk. 4 év alatt SOHA nem volt féltékenykedés (egyik részről sem - és tényleg nem), igazából veszekedés sem (hangosabb szóváltás egyszer-kétszer; de az sem fajult soha kiabálásig és az első 2,5 évben még ennyi sem volt), mindig MINDENT meg tudtunk beszélni, tudtam, hogy ha egy titkomat rábízom, akkor megőrzi. Kelés után soha nem érdekelt, hogy milyen sz@rság fog következni aznap, mert tudtam, hogy velem van és csak az ő jóléte számít, semmi más. Meghaltam és öltem volna érte (szó szerint, gondolkodás nélkül) - és bizonyossággal úgy érzem, hogy ez kölcsönös volt. Tudtunk együtt flesselni, órákig beszélgetni, sok közös érdeklődési körünk volt.
    Jó humora volt, tudtunk együtt céltalanul gagyogni és pusztulogni, kedveskedni, szimatolni. VÉGTELENÜL édes és önzetlen volt. És most itt ülök a szobában...

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák