Új hozzászólás Aktív témák

  • Archanon

    őstag

    No, nemrégiben végeztem a Bleach összes eddigi részével [movie-k még hátravannak persze]. Komolyan, nem értem, hogy a 14. évadot végül "lezárták" [csak majdnem], minek még folytatni? Le lehetett volna zárni szépen rendesen teljesen totál. Ez a 316 rész, teli fillerekkel, szerintem már bőven elég volt, erre jön még egy filler évad, de közben manga is folytatódott, ergo, új történet, wtf? Jól van, oké, felőlem jöhet... De ez azért már durva, "rosszabb" így, mint vmi bazihosszú szappanopera.:DDD [Tudom, nem kötelező megnézni, de ha már van, kíváncsi vagyok rá :B ] Sebaj, heti 1 rész Bleach nem fog megártani, s legalább nem tömény, van pihenőidő is. Amúgy a 15. évad nem rossz, tetszik, ahogy az összes eddigi filler évad is, csak így most még jobb, hogy nem szakítja félbe a főszálat.

    Húgom meg közben nézi a Naruto Shippuuden-t is [közben beteg fanatikus módon én is vele együtt nézem, immár másodjára... de ha egyszer jóóó :B ], szóval el vagyok látva alaposan néznivalóval. Habár, már csak ~50-55 rész van hátra, hogy beérjen engem. Meg így duplán megértek egy csomó dolgot, ami eddig kissé tisztázatlan volt számomra, vagy elfelejtettem. Szóval szuper.

    Tehát, a 3 hosszú animéből, amikbe belekezdtem, végre elértem oda, hogy heti 1 résszel kelljen beérnem [szomorú, meg nem is... így nem tudja magát etetni, s nem tesz függővé egyik se]. Tehát örülök. Naruto, Fairy Tail, Bleach. Ezért is, nem fogok belekezdeni egy újabb végtelenbe, hiába mondják ismerőseim, hogy a One Piece nagyon jó. Elhiszem, de az még várhat... :DDD

    Múltkor végeztem a Kaleido Star-ral, Chrno Crusade-del, s megtetszettek ezek a rövidebb történetek. Korábbi javaslathoz hűen valóban nem kezdek bele még egy hosszabb sorozatba, inkább felemésztek jó néhány 12-24/~50 részes darabot. Mivel szeretem a sci-fit, s a western környezetet, találtam is egy nekem valót: Cowboy Bebop. Jelenleg a 16. részt fogom nézni, eddig tetszik, bár komolyabb, összefüggő története eddig nem nagyon van. Talán még az alatt a maradék 10 rész alatt.

    Mivel ez annyira nem eteti magát, belekezdtem több másikba is. Ez esetben húgom meg öcsém is velem tartottak, s ők valami kalandos, fantasys, varázslósra vágytak,de legyen vicces is. Találomra elkezdtem egyet. Guin Saga. Talán ismerős lehet nektek... Mindenesetre eddig sikerült 5 részt megnéznünk tegnap óta, s bevallom, egy kicsit csalódnunk kellett: eddig nem nagyon nevettünk rajta. Igazából nem is arra van kiélezve... viszont kaptunk egy egész komoly történetet, egy nagyszerű világból. Eddig nagyon jó, s külön pirospontot érdemel a grafika. Eddig ilyen szép környezetet nem láttam animében. :o Mintha végig photoshopos art-okat néznék. Nagyon szép.

    Viszont néhány rész után kissé hiányzott a nevetés... éppen ezért, [oWn]f4te korábbi ajánlásaiból válogattam kicsit, s végül a kiszemelt áldozat a To Love-Ru című anime lett. Háttőőő, izéé, khmm.. Talán kicsit túl sok benne az ecchi, nekem ez már nagyon perverz. Aztán mellettem a tesóim is nézték, bár nem nagyon zavartatták magukat. Durva dolgok azért nem történnek benne. Viszont... ez... ez... te jó ég. Értem, hogy "nevetősnek" lett titulálva, de ez... áááh... enyire még semmin nem szakadtam meg. Majdnem minden 20. másodpercben a hasunkat fogtuk a röhögéstől. Nagyon üt! :C 13. résznél tartunk... ez bizony eteti magát.

    Mivel ezekkel is végezni fogunk egy idő után... mint a témában tapasztaltabb emberekhez, volna egy kérdésem: tudnátok e olyanokat ajánlani, amiken a To Love Ru-hoz hasonlóan sokat lehet röhögni, de azért kevesebb erotikát tartalmaznak, és nem bazihosszúak? Nem mintha engem zavarnának ezek, de mellettem egy 11 és 14 éves is zavartalanul tudja nézni. De azért ne legyen Digimon szinten...

    Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

Új hozzászólás Aktív témák