Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz user26 #52387 üzenetére

    Angol remélem megy.
    Code Geass az nagyon jó, habár a fókusz nem a mechákon van, hanem a világpolitikán. Feltétlen nézd meg, a végén leszakad az arcod, és a bonusz mozi is hihetetlenül jól sikerült.

    GUNDAM [Universal century timeline]
    Hogy értsed miről is van szó, itt egy egy órás kis mozi egy másodlagos frontról, ami nem sok spoilert jelent a front és az idővonal többi részére nézve: [Thunderbolt DECEMBER SKY] [That's life!]
    A sorozatok minősége és fókusza erősen változó, márcsak a 40 éves történelme miatt is. UC egy mondatban összefoglalva: "És akkor minden sokkal rosszabb lett."

    Nem UC vonalról nagyon erősen ajánlott balls to the wall mecha akció húsdaráló: Iron blooded orphans. Adj neki 3 részt, em fogod tudni abbahagyni.

    Ha viszont a könnyed sírvaröhögős humort keresed ami a Fumoffu-nak is az alapját adta, akkor Martian Successor Nadesico. [Rövid ismertetőm a múlt ködéből], illetve sírvaröhögés T mában teljesen más: Konosuba. Csak kezdd el, adj neki 3 részt. 2 sorozat, 1 mozi, és egy előzmény spinoff. Ráadásul már készül a folytatás.

    Meddig lehet emelni a tétet? Kérdeznéd? Nincs teteje. MINDIG VAN FELJEBB!
    Tengen Toppa Gurren Lagann. Hőseink igen mélyről indulnak. Szó szerint, a bányából. És hogy milyen magasra jutnak? Na az meglepetés lesz a javából.

    Ha a military téma, és az akció bejön, akkor Jormugand, illetve Black lagoon. Zsoldosok, akció, gyilkolászás, sunyulás, darálás, összeesküvés, kémkedés, emberrablás, túsz szabadítás, etc. Jó lett mind a kettő.

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák