Új hozzászólás Aktív témák

  • mark!

    őstag

    ez az animeövezet fb oldal :W szégyen amit művel(nek)... kiír egy ilyet hogy "2017. június 23. Hát ez botrány. A Death Note negatív rekordot ért el a német ProSieben MAXX csatornán, ellenben a csöcsökre és az erotikára továbbra is van igény, hiszen a Monster Mädchen remekül kezdett. Lássuk, hogy pontosan mi történt!
    22:05 - Death Note 18. rész: 40 ezer néző (0,5%) 😒😨😵
    22:35 - Psycho-Pass 18. rész: 90 ezer néző (0,9%)
    23:05 - Attack on Titan 8. rész: 130 ezer néző (1,7%) 😇
    23:35 - Die Monster Mädchen 1. rész: 140 ezer néző (2,0%) 🤗".
    próbálták neki többen is elmagyarázni, hogy a death note már régi, és sokkal jobb animék is vannak, meg már unalmas. írtam neki egy pár kommentet, mindet törölte, és csak az utolsót hagyta meg, amiben nem szidom a DN-t, hanem megmondom hogy unalmas már. napi 3posztja minimum arról szól, hogy milyen szar neki hogy nem tud a tévében animét nézni magyarul, és hogy milyen lemaradott ez az ország meg hogy elveszik az emberektől az élményt.
    én még külön élvezem is, hogy ha neten nézem/letöltöm, akkor kicsit keresgélni kell, esetleg feliratot hozzá, stb. kéne neki egy jó kis 4chan raidet szervezni, nemtudom hogy utána hogy állna a szája. így kell egy értelmes oldalt elrontani. animéről már szó sincs, egész nap elcsépelt és (bocsánat hogy más alkotását szidom) szar rajzokat posztol, ha vitába száll valakivel, nem tud értelmesen megnyilvánulni, vitatkozni, mindig oda lyukadunk ki hogy neki van igaza... emellett meg eszetlenül osztja a német és angol cikkeket, holott szvsz. nem is tud németül. (a napokban volt egy eszméletlen félreértelmezése, miután többen is szóltunk neki, hogy teljesen másról írnak, törölte a posztot.)
    lassan már odáig fajul, a dolog, hogy saját magával fog párbeszédet folytatni a kommentekben, hogy másnak még csak véletlenül se lehessen igaza. rosszabb mint AA...

    szerk: azt kár lenne kihagyni, hogy most petíciót indított a tv2 csoportnak, teljesen értelmetlenül, mert 200 szavazatból semmi nem lesz :DDD (200 ezerből se nagyon, de mindjárt nagyobb szám)

    [ Szerkesztve ]

    >

Új hozzászólás Aktív témák