Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    válasz bandiras2 #33583 üzenetére

    Fő szálként talán romantikus, és akció, de igazából bármi ami igényesen meg van csinálva. Talán most a dráma az nem annyira hiányzik, a falra mászok viszont a klisés sztoriktól, és a mecha vonaltól. Plusz pont ha van benne igazi karakterfejlődés, ha romantikus vonalon a már kialakult kapcsolatról is van szó (mint a SAO-ban, és nem úgy mint az Angel Beats!-ben, utóbbi is lehet csak már egy kicsit unalmas), és ha van a karaktereknek józan paraszti eszük (nyomtam egy rage quit-ot, amikor a főszereplő kiugrik a negyedikről, majd két lépésben átugrik egy 5-6 méter magas kerítésen, és minden gond nélkül elsétálnak azzal a tudattal, hogy adrenalin löket volt biztosan :W ).
    Sokba belenéztem, és keresgéltem MAL-on is, eddig ami ténylegesen magával ragadott az a spice and wolf 1-2 (fő karakterek miatt), és a Steins;Gate (a karakterfejlődés, és a történet miatt).
    Még amiket néztem a SAO 1-2, Fate stay/night, Nagi No Asukara, és Angel Beats! ezekből csak egy-egy pozitívumot tudnék kiemelni, mindben volt olyan pillanat, ami kifejezetten nem tetszett.

Új hozzászólás Aktív témák